Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a primit răspunsul oficial pentru transferul mult aşteptat. Ce se întâmplă cu jucătorul dorit insistent la FCSB: "Aceasta e suma pe care o aşteptăm"

Becali a primit răspunsul oficial pentru transferul mult aşteptat. Ce se întâmplă cu jucătorul dorit insistent la FCSB: "Aceasta e suma pe care o aşteptăm"

FCSB

Comentarii

Laidouni rămâne la FC Voluntari. Cel puţin pentru moment. Ilfovenii ţin cu dinţii de preţ, mai ales după ce au aflat că FCSB se interesează de mijlocaşul francez.

"Nu ştiu, încă se discută, vom vedea. Au un nou antrenor, fiecare are o strategie, îşi caută jucători, dubluri pe posturi, obiective, cupe europene, calificarea în Europa League. Au şi primăvara europeană ca obiectiv. Ei îşi fac lotul. Este un jucător care poate să aibă un viitor foarte, foarte frumos. Este unul dintre cei mai talantaţi străini, tineri care au venit în România.

Eu zic că ar avea loc acolo. E părerea mea. În legătură cu preţul, depinde şi de ce ţi se oferă. Acum, noi am vrea să-l vindem cu un milion. Cine nu vrea mai mult de la fotbal?! Depinde de ofertă, de ceea ce ne propune, dacă Bergodi vrea să-l ţină neapărat. Sunt multe lucruri de care depinde un transfer" , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul de 22 de ani a strâns 30 de meciuri pentru FC Voluntari în acest sezon, marcând 6 goluri şi oferind 3 pase decisive.

Laidouni evolează pe postul de mijlocaş central şi are o cotă de piaţă de 450.000 de euro. Francezul s-a format la clubul Angers, însă a prins o singură prezenţă în tricoul echipei din Ligue 1.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare