Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a primit răspunsul oficial pentru transferul mult aşteptat. Ce se întâmplă cu oferta pentru cel mai dorit fotbalist de FCSB

Becali a primit răspunsul oficial pentru transferul mult aşteptat. Ce se întâmplă cu oferta pentru cel mai dorit fotbalist de FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a început prost anul şi a remizat în primul meci oficial din 2019. Totul spre nemulţumirea patronului. După egalul cu Dunărea Călăraşi, Gigi Becali i-a cerut lui Mihai Teja să nu-l mai folosească pe Bogdan Planic şi a promis aducerea unui nou fundaş central.

Deşi FCSB s-a înţeles cu Iulian Cristea pentru un transfer din vara acestui an, când jucătorul va rămâne liber de contract, oficialii roş-albaştrilor au promis că vor face tot posibilul pentru a-l aduce pe fundaşul de 24 de ani încă din această iarnă.

Însă Edward Iordănescu a ţinut să precizeze că Iulian Cristea nu va pleca de la Gaz Metan în actuala perioadă de transferuri. În plus, antrenorul medieşenilor i-a oferit şi câteva sfaturi fundaşului central.

"Iulian Cristea este aici, eu vorbesc permanent cu el şi, dacă este nevoie, o fac şi prin intermediul camerelor, şi probabil mesajul este şi mai clar. Iulian Cristea este şi jucătorul Mediaşului, iar interesul lui este să joace. La FCSB când te duci, presiunea este mare, aşteptările sunt mari, repede eşti etichetat . El trebuie să fie pregătit din toate punctele de vedere, nu numai tehnico-tactic, ci şi din punct de vedere mental. Acolo trebuie să fii solid din punct de vedere mental, el este încă un copil, este într-un proces de maturizare, este într-un proces de creştere în continuare.

FCSB-ul cred că a făcut o achiziţie foarte bună şi poate face o treabă foarte bună acolo, dar, în momentul de faţă, este aici. Atâta timp cât nu este un acord între cluburi, interesul lui este să se pregătească cât mai bine, să reuşească să fie bun şi competitiv la jocuri, să fie eficient la echipă şi peste trei luni de zile cu siguranţă că i se va îndeplini şi această dorinţă normală şi logică de necondamnat, să facă pasul la un club cu aspiraţii mai mari şi cu susţinere financiară mai mare" , a declarat Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: becalifcsbiulian cristeamihai teja 

viewscnt
Articole similare