Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a promis „curăţenia de iarnă” la FCSB. Cum a primit Vintilă vestea chiar înaintea partidei cu Gaz Metan

Becali a promis „curăţenia de iarnă” la FCSB. Cum a primit Vintilă vestea chiar înaintea partidei cu Gaz Metan

FCSB

Comentarii

Cu o medie de 2,23 de puncte câştigate pe meci de când a preluat-o pe FCSB, Bogdan Vintilă pregăteşte fără emoţii partida cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 20-a a Ligii 1. Deşi finanţatorul Gigi Becali a anunţat că în pauza de iarnă va da afară mai mulţi jucători, antrenorul i-a liniştit pe aceştia.

FCSB are 30 de jucători în lot, dar 14 dintre aceştia au şanse mari să plece în pauza competiţională sau cel târziu la finalul sezonului.

Bogdan Vintilă încearcă să îşi ţină însă toţi jucătorii în priză. Vicecampioana are meci cu Gaz Metan Mediaş, echipă care în tur a învins-o cu 4-0. 

În prezent, roş-albaştrii sunt pe locul 6, cu 30 de puncte, opt mai puţin decât liderul CFR Cluj, dar şi cu un joc restanţă.

„Este important ca jucătorii să înţeleagă că totul depinde doar de ei. Poate şi o metodă de motivare a jucătorilor, trebuie să ne gândim şi aşa, pentru că orice se poate schimba. Aşa că ok, a apărut o listă. Poate să fie adevărată, poate nu. Totul depinde numai de jucătorii respectivi. 

Poate să fie, poate să nu fie, nu ştiu sigur. Vom vedea, e posibil să îi motiveze pe unii acest lucru şi patronul să ştie şi să încerce să îi motiveze. Vom vedea”, a declarat Bogdan Vintilă la conferinţa de presă de dinaintea meciului FCSB - Gaz Metan. 

Afla mai multe despre: fcsbvintilabecalilista 

viewscnt
Articole similare