Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a spus tot! Primii doi jucători pe care îi vrea în vară: "Dau şi mai mult! Transfer pe bandă rulantă!" Oamenii care au "oricând uşa deschisă" la FCSB

Becali a spus tot! Primii doi jucători pe care îi vrea în vară: "Dau şi mai mult! Transfer pe bandă rulantă!" Oamenii care au "oricând uşa deschisă" la FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali se repliază după pierderea titlului în Liga 1 şi spune că şi-ar dori doi dintre cei mai buni jucători români ai momentului din viitorul sezon.

Este vorba de Constantin Budescu, jucător pe care Becali regretă că l-a lăsat să plece de la FCSB, şi de perla Viitorului, Ianis Hagi.

"Cu Budescu eram campion", spune Becali, care anunţă că mijlocaşul e oricând binevenit la FCSB.

Ianis Hagi e însă omul pe care Becali îl vrea cel mai mult şi patronul FCSB anunţă că e gata să-i ofere mijlocaşului o clauză rar întâlnită în fotbal: ar avea garantat postul de titular.

"Nu-mi permit să-l iau pe Dan Petrescu, n-am atâţia bani pentru el. Eu nu vreau să mai deranjez şi să supăr. Dau un răspuns diplomatic. Vreau să fiu şi eu diplomat.

Nu-l cunosc (n.r. pe Neluţu Varga). Am vorbit de doar două ori cu el. Nu am mai vorbit de un an, nu ne cunoaştem. Fiecare om face cum îi place lui la el acasă. El vrea să stea ascuns. Poate e mai bine ca el. Anul ăsta o să stau şi eu mai ascuns. Nu eşti campion Becali, vorbeşte de pe locul doi!

Budescu e oricând binevenit la noi, nu doar dacă vine Şumudică. Mi-am făcut o analiză. Cu Budescu poate eram calificaţi în Europa League. Era Budescu? Eram campioni acum. Noi nu am avut un creier, un coordonator de joc.

Dacă Budescu e liber, oricând uşa mea e deschisă pentru el.

În capul listei puteţi să-l puneţi pe Ianis. L-aş vrea, da! FCSB e cea mai bună soluţie pentru Ianis în momentul ăsta, vă spun din suflet. Dau şi mai mult pentru Ianis, dar nu mai mult de 3 milioane! Pe Coman am dat trei milioane, pe Nedelcu am dat două.

Nu cred că e peste Coman!

Cu Ianis pun şi în contract că va fi titular meci de meci, pentru că ştiu că asta vrea. Dar în rest...

O să aduc jucători pe bandă rulantă şi o să-i dau afară ca să înţeleagă că nu au cum să reziste la FCSB dacă nu joacă. Joacă un meci şi pleacă dacă nu dau randament!
", a declarat Gigi Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: becalitransferuribudescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare