Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali abia aştepta să audă. Noua lovitură pregătită special pentru FCSB: "L-am descoperit deja. Cred mult în tineri"

Becali abia aştepta să audă. Noua lovitură pregătită special pentru FCSB: "L-am descoperit deja. Cred mult în tineri"

FCSB

Comentarii

În 2016, FC Botoşani a dat una dintre cele mai importante lovituri din istoria clubului, când l-a luat, liber de contract, pe Olimpiu Moruţan. La doar doi ani distanţă, moldovenii l-au vândut pe tânărul mijlocaş la FCSB în schimbul sumei de 1,4 milioane de euro.

Preşedintele de atunci al lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a dezvăluit unde l-a văzut pentru prima dată pe Olimpiu Moruţan, iar acum speră să dea o nouă lovitură cu o nouă descoperire importantă pentru fotbalul românesc.

"Ceea ce am făcut, am făcut din pasiune pentru Botoşani şi nu pot merge în calitate de executiv, pentru că mi-e foarte greu, sunt implicat într-un bussines personal. Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul, cred mult în tineri, în copii, e pasiunea mea, nu întâmplător la Botoşani au ajuns copii tineri, jucători U21 care au confirmat. Acum, sper doar să-l găsesc, de fapt, cred că-l am deja pe Moruţan 2.

Pe Moruţan l-am văzut la un meci U Cluj - Satu Mare. Din acel moment, am început să îl urmăresc, l-am contactat şi, împreună cu Leo Grozavu, am reuşit să îl aruncăm în fotbalul mare. E un jucător de mare perspectivă, are concurenţă mare la Steaua. Eu am declarat acum doi ani că îl văd ca pe un bun naţional. Pe Olimpiu Moruţan s-au încasat 1,4 milioane de euro de la Steaua, fără TVA. FCSB a susţinut multe echipe din Liga I" , a declarat Cornel Şfaiţer, fostul preşedinte de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauafc botosani 

viewscnt
Articole similare