Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali are o nouă ofertă pentru Florin Tănase: "Joacă foarte bine". Unde este dorit mijlocaşul de la FCSB

Becali are o nouă ofertă pentru Florin Tănase: "Joacă foarte bine". Unde este dorit mijlocaşul de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, sâmbătă seara, 1-1, în derby-ul cu Dinamo, iar unul dintre jucătorii remarcaţi în meciul de pe Arena Naţională a fost Florin Tănase.

Gigi Becali a uitat de supărare şi l-a iertat pe Florin Tănase. Mijlocaşul de 24 de ani a avut o evoluţie foarte bună în marele derby cu Dinamo şi l-a făcut pe patronul celor de la FCSB să-şi schimbe părere în privinţa sa. Inclusiv Romario Benzar l-a lăudat pe Tănase şi a recunoscut că ar fi încântat să colaboreze din nou cu mijlocaşul roş-albaştrilor.

Becali are ofertă pentru Tănase. Unde poate ajunge mijlocaşul de la FCSB

"Eu îmi doresc să joc din nou cu el, mi-aş dori să facă pasul la o echipă dintr-un campionat străin, dar momentan e bine la Steaua. Am văzut că joacă foarte bine, sper să o ţină pe acelaşi drum şi să câştige campionatul" , a declarat Romario Benzar pentru Telekom Sport.

Fundaşul dreapta legitimat la Lecce a vorbit şi despre Florinel Coman, un alt jucător care s-a remarcat în marele derby de sâmbătă seara.

"Colegul meu de cameră. Am vorbit cu el, mă bucur pentru el. Era şi normal să vină la naţională la evoluţiile pe care le-a avut. A crescut foarte mult, a jucat foarte bine şi la Campionatul European, a jucat bine şi la Steaua, chiar dacă echipa nu a avut rezultate la începutul campionatului. El a ieşit în evidenţă, a jucat bine, a dat goluri şi era normal să fie la echipa naţională" , a continuat Benzar.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalitanase 

viewscnt
Articole similare