Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali are un nou favorit. Dică: ”Patronul mi-a zis că nu-l dă nici cu 50 de milioane de euro!”

Becali are un nou favorit. Dică: ”Patronul mi-a zis că nu-l dă nici cu 50 de milioane de euro!”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că Gigi Becali i-a transmis că Harlem Gnohere este netransferabil, în contextul în care atacantul francez a marcat aproape în fiecare meci pe care l-a jucat.

Gnohere continuă să aibă forma bună din sezonul trecut. Atacantul de 30 de ani este unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Nicolae Dică şi este golgheterul Ligii 1, cu cinci reuşite. Gnohere a marcat şi în victoria cu 2-0 în faţa lui Sepsi, din penalty. Nicolae Dică spune că Becali nu are de gând să-l vândă acum:

”Nici pe 50 de milioane de euro nu-l dă patronul pe ”Bizo”, din ce am înţeles. Important e că el e într-o formă bună în acest moment, a reuşit să marcheze, ne ajută foarte mult. Sper s-o ţină până la sfârşitul campionatului aşa”, a declarat Nicolae Dică.

În schimb, de la FCSB ar putea pleca Daniel Benzar. Mijlocaşul de 20 de ani a fost titular cu Sepsi, dar are şanse mici să rămână şi, cel mai probabil, va fi împrumutat la FC Voluntari, acolo unde a jucat şi în sezonul trecut. Dică spune că i-a transmis că aşa ar fi cel mai bine pentru el:
 
”Din discuţiile pe care le-am avut cu Daniel Benzar, eu i-am spus că ar fi bine să meargă la o echipă la care să joace meci de meci pentru a creşte, pentru că e un jucător tânăr. La noi îi va fi mai greu să evolueze meci de meci”, a mai spus Dică/
 

Afla mai multe despre: nicolae dicaharlem gnohereliga 1fcsbdaniel benzar 

viewscnt
Articole similare