Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, BOMBĂ istorică pe piaţa transferurilor. Florinel Coman pleacă de la FCSB pe o sumă fabuloasă şi semnează cu un club uriaş din Europa

Becali, BOMBĂ istorică pe piaţa transferurilor. Florinel Coman pleacă de la FCSB pe o sumă fabuloasă şi semnează cu un club uriaş din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB vinde pe bandă rulantă în fiecare sezon, iar Gigi Becali îşi face deja calculele şi pentru vara acestui an.

FCSB n-a avut parte de cel mai bun start de sezon, astfel că Gigi Becali a fost nevoit să se implice rapid la echipă. Imediat după demisia lui Bogdan Andone, pe banca roş-albaştrilor a venit Vergil Andronache, însă rezultatele n-au fost cele aşteptate. Aşa a ajuns la FCSB Bogdan Argeş Vintilă.

Debutul pe banca roş-albaştrilor n-a fost cel mai fericit, înfrângere, scor 0-4, la Gaz Metan Mediaş, a urmat eliminarea din play-off-ul Europa League, însă vicecampioana României şi-a revenit rapid cu noul antrenor pe banca tehnică. Acum, spre mulţumirea patronului Gigi Becali, FCSB este în cursa pentru titlu şi se află la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Becali dă o lovitură uriaşă. Florinel Coman pleacă de la FCSB pe o sumă fabuloasă

Evident, evoluţiile bune ale echipei le-au atras atenţia şi scouterilor de la cluburi importante din fotbalul european. Iar în acest moment, Gigi Becali se pregăteşte pentru alte două lovituri importante pe piaţa transferurilor în vara acestui an. Dennis Man şi Florinel Coman sunt cei doi jucători pentru care se luptă echipe de tradiţie din Europa sau chiar din Statele Unite ale Americii.

Dennis Man este dorit insistent de Feyenoord, însă oferta clubului olandez este de 7 milioane de euro, mult sub aşteptările lui Gigi Becali. În schimb, suma de 10 milioane pe care o oferă trei cluburi pare a fi pe placul patronului de la FCSB. Atalanta, calificată deja în sferturile Ligii Campionilor, Sheffield United, revelaţia actualului sezon din Premier League, şi Fenerbahce sunt echipele care vor să-l transfere pe Dennis Man cu 10 milioane de euro.

Şi pentru aducerea lui Florinel Coman este bătaie mare. Prima care a făcut oferta a fost Orlando City, din MLS. Americanii au pregătit 9 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului de la FCSB, însă, acum, Gigi Becali a demarat negocierile şi cu alte echipe importante, de această dată din Europa. Conform presei internaţionale, West Ham, o echipă din a doua jumătate a clasamentului din La Liga şi Fiorentina sunt pregătite să se lupte cu Orlando City pentru transferul lui Florinel Coman.

Însă marea favorită pare a fi AS Roma. Echipa pregătită de Paulo Fonseca este ultima intrată în cursa pentru semnătura mijlocaşului de la FCSB şi, conform presei din Italia, oficialii clubului l-au trecut pe Florinel Coman în fruntea listei de transferuri pentru sezonul 2020-2021, când AS Roma speră să se lupte din nou la titlu în Serie A.

  • 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Florinel Coman în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare