Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ce lovitură! Moruţan bifează transferul carierei şi semnează cu o echipă din Premier League. Scenariu nebun gândit de englezi în Football Manager

Becali, ce lovitură! Moruţan bifează transferul carierei şi semnează cu o echipă din Premier League. Scenariu nebun gândit de englezi în Football Managergalerie foto

FCSB

Comentarii

Aston Villa a obţinut promovarea în Premier League, după ce a câştigat finala play-off-ului, 2-1, cu Derby. Astfel, oficialii clubului sunt nevoiţi acum să fie foarte activi pe piaţa transferurilor.

Aston Villa are o listă lungă de jucători de care se va despărţi în vara acestui an. Unora li se vor termina contractele, iar alţii vor reveni la cluburile de la care au fost împrumutaţi. Mai exact, 11 jucători vor pleca de la Aston Villa, printre care şi nume cunoscute precum Micah Richards, Ala Hutton sau Anwar El Ghazi.

Până acum, Aston Villa a realizat un singur transfer. Jota a lăsat-o pe rivala din oraş, Birmingham, şi a semnat cu Aston Villa. Jurnaliştii de la birminghammail.co.uk le-au atras atenţia oficialilor clubului şi le-au oferit câteva pentru perioada de transferuri.

Transferul surpriză al verii: Moruţan, luat de la FCSB

Pornind de la suma investită de Fulham, vara trecută, 100 de milioane de lire sterline, din postura de nou promovată, jurnaliştii şi-au făcut de cap în celebrul joc "Football Manager" şi au realizat transfeuri de 80 de milioane de lire sterline, transferuri care ar putea s-o ajute pe Aston Villa să se salveze de la retrogradare în noul sezon din Premier Leaguer.

Printre toate transferurile prezentate de englezi, se regăseşte şi numele lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 20 de ani de la FCSB este cotat la 900 de mii de euro, iar patronul Gigi Becali tocmai ce a anunţat că speră să primească o ofertă de zeci de milioane pentru jucătorul său. Cel puţin în simularea englezilor n-a fost să fie aşa, iar Aston Villa a plătit pentru Moruţan 3,6 milioane de lire sterline, adică aproximativ 4 milioane de euro.

"Mie îmi dau aripi Moruţan, Coman şi Man. Tănase nu. Că putem câştiga cu el 6, 7 milioane... Poate. Dar aripi îmi dau trei jucători. Man, Coman, Moruţan. Ei îmi dau aripi. Eu i-am spus că vreau 4-3-3 lui Bogdan (n.r. Bogdan Andone). Nu ştiu de ce nu a reuşit nimeni să-l implementeze. El mi-a spus cam ce vede. Pe Moruţan îl vreau în echipă, dar dacă nu se pretează....Dar nu cred. Cred că va face şi el pasul.

Ăştia trei sunt ai mei: Man, Coman, Morunţan. Nici nu trebuie să-mi dai vin să beau. Ăsta este vinul meu. Man, Coman, Morunţan. Dacă nu dai vin, dai bani.

Păi, de vândut, vând tot. Vând tot, dar dacă merită. Dacă îmi dă cineva 30 de milioane pe Man, da, dar eu cer 40. Ce am spus, aşa voi face. Man, Coman, Morunţan! Ăştia sunt jucători de bani mulţi. Ceilalţi pot să plece şi cum o fi. Şi cu 3, şi cu 5 milioane ... Chiar şi gratis. Nu contează. Ăştia trei sunt cei care îmi dau mie aripi" , declarat Gigi Becali, la începutul acestei săptămâni.

Transferurile făcute de Aston Villa:

Soufiane Boufal (Southampton) - £14 milioane

Pablo Maffeo (Stuttgart) - £11.5 milioane

Theo Hernandez (Real Madrid) - £9.5 milioane

Calum Chambers (Arsenal) - £7.25 milioane

Garry Rodrigues (Al-Ittihad) - £7 milioane

Jota (Birmingham City) - £4 milioane

Olimpiu Morutan (FCSB) - £3.6 milioane

Gonzalo Melero (Villarreal) - £2.4 milioane

Denis Cheryshev (Villarreal) - împrumutat

Marvin Zeegelaar (Watford) - împrumutat

Daniel Sturridge - liber de contract

Danny Welbeck - liber de contract

Gary Cahill - liber de contract

Jonas Ramalho - liber de contract

Afla mai multe despre: morutanfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare