Experiențe împreună.
You are here:

Becali, ce lovitură! Patronul FCSB-ului s-a dezlănţuit şi a făcut o nouă aroganţă. A plătit mai mult decât pe Stanciu, Moruţan sau Dennis Man

Becali, ce lovitură! Patronul FCSB-ului s-a dezlănţuit şi a făcut o nouă aroganţă. A plătit mai mult decât pe Stanciu, Moruţan sau Dennis Man

FCSB

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Gigi Becali a fost implicat într-unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. Fiica cea mare a patronului de la FCSB, Teodora, s-a măritat cu Mihai Mincu, iar evenimentul a fost la cel mai înalt nivel.

Oameni importanţi din showbiz-ul românesc, muzică bună şi foarte mulţi bani la mijloc. Aşa se poate rezuma petrecerea de sâmbătă seara care a avut loc la un restaurant de lux din Snagov.

Cum era de aşteptat, Gigi Becali şi-a permis aroganţă după aroganţă şi, în ciuda faptului că a aruncat 500 de mii de euro pentru organizarea evenimentului, în ziua nunţii, patronul celor de la FCSB a investit sume uriaşe de bani.

Becali s-a dezlănţuit. Cadou de nuntă fabulos oferit de patronul FCSB-ului

500 de mii de euro a cheltuit Gigi Becali pentru organizarea unei nunţi perfecte la restaurantul de pe malul lacului Snagov. În plus, patronul FCSB-ului a ţinut să le mulţumească şi ospătarilor, iar la finalul evenimentului i-a aliniat pe aceştia şi le-a oferit câte 200 de euro în parte. În total, latifundiarul din Pipera a investit 10 mii de euro doar pentru a-i răsplăti pe ospătari pentru munca depusă.

Şi darul de nuntă a fost unul impresionant. Invitaţii s-au întrecut în sume uriaşe de bani, iar Victor Becali, Teia Sponte şi Vasi Geambazi au fost cei care s-au remarcat. Cei trei au oferit câte 50 de mii de euro, în timp ce, Anamaria Prodan a dat 10 mii de euro.

Evident, mirii s-au ales cu cel mai mare dar chiar din partea lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB le-a oferit acestora nu mai puţin de 1 milion de euro, adică mai mult decât a plătit pe jucători precum Romario Benzar, Olimpiu Moruţan, Nicolae Stanciu (n.r. pe toţi trei - 700 de mii de euro).

viewscnt
Articole similare