Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali: "Ce să fac cu jucători care n-au mai jucat de trei ani!?" Răspunsul lui Gardoş a venit: "Asta ar fi cea mai mare palmă dată!"

Becali: "Ce să fac cu jucători care n-au mai jucat de trei ani!?" Răspunsul lui Gardoş a venit: "Asta ar fi cea mai mare palmă dată!"

Superliga

Comentarii

CS U Craiova l-a prezentat astăzi oficial pe Florin Gardoş, care a revenit astfel în Liga 1 la aproape patru ani după ce pleca la Southampton.

În această iarnă, patronul FCSB, Gigi Becali, declarase că nu are nevoie de Florin Gardoş, în condiţiile în care fundaşul plecat chiar de la echipa sa a avut probleme cu accidentările şi nu a mai jucat pentru Southampton de mult timp, iar afirmaţiile l-au jignit pe fundaşul din Satu Mare, care spune că are o motivaţie suplimentară să o ajute pe Craiova să urce cât mai sus în clasament.

Gardoş a ţinut să precizeze că nu s-a pus în nicio clipă problema să revină la FCSB şi că singura echipă din România cu care a mai negociat a fost Viitorul.

Ce declara Becali: "Gardoş? Ce Gardoş? Păi ce să facem cu jucători care n-au mai jucat de 3 ani? Nu are rost să discutăm de Gardoş!"

Reacţia lui Gardoş: "Să câştig titlul cu Craiova ar fi cea mai mare palmă dată celor care au spus că eu n-am mai jucat de trei ani.

Ar fi ceva minunat să luăm titlul. E însă important să nu pierdem locul trei şi poate să reuşim ceva în Cupa României.

Eu nu am discutat cu nimeni de la Steaua nici în vară, nici acum! Sunt poveşti şi vă spun sincer. Singurul om cu care am discutat şi vreau să-i mulţumesc pentru asta a fost Gică Hagi! Viitorul a fost o variantă. Am discutat cu domnul Hagi şi vreau să-i mulţumesc pentru asta şi pentru sfaturile date"
 

Afla mai multe despre: gardosbecalicraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare