Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, cea mai mare aroganţă din istorie. FCSB dă un adevărat TUN şi face un transfer uriaş pentru Liga I: "Oferta e ameţitoare"

Becali, cea mai mare aroganţă din istorie. FCSB dă un adevărat TUN şi face un transfer uriaş pentru Liga I: "Oferta e ameţitoare"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un start excelent de sezon, iar acum Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi negociază cu un jucător spaniol.

Trei victorii cu acelaşi scor, 3-0, a obţinut FCSB în primele trei meciuri oficiale din noul sezon. Echipa patronată de Gigi Becali s-a distrat, pe propriul teren, în primul tur preliminar din Europa League, cu armenii de la FC Shirak, iar în Liga I n-a avut nicio problemă în duelurile cu Astra Giurgiu şi cu FC Viitorul.

Acum, roş-albaştrii se pregătesc pentru meciul cu FC Voluntari, echipă care a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor, în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Însă nici Gigi Becali nu stă degeaba. Deşi a declarat că îşi doreşte să aibă la FCSB un lot format doar din jucători români, latifundiarul din Pipera se pregăteşte să aducă un nou străin lângă grecul Soiledis.

Becali face cea mai mare aroganţă. FCSB dă marea lovitură

Jucător cu peste 200 de meciuri în liga secundă din Spania, Carlos Hernandez este foarte aproape de a semna cu FCSB. Fundaşul central pare a fi omul perfect pentru a-l înlocui pe Bogdan Planic, care s-a despărţit de roş-albaştri în primăvara acestui an. Presa din Spania anunţă că negocierile dintre Gigi Becali şi fundaşul de 29 de ani sunt foarte avansate, iar Carlos Hernandez este aşteptat cât de curând să semneze contractul cu FCSB.

Fotbalistul spaniol mai are contract cu Real Oviedo până în vara anului următor, însă oficialii clubului, deşi nu vor să se despartă de jucător, l-ar putea lăsa pe Carlos Hernandez să plece liber încă din această toamnă, în cazul în care acesta va dori cu orice preţ să meargă la FCSB.

"Oferta românilor pentru Carlos este ameţitoare, iar dorinţa jucătorului este clară. Fotbalistul vrea să o accepte" , scriu spaniolii.

În vârstă de 29 de ani, Hernandez s-a născut la Jaen şi este cotat la 475 de mii de euro, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Fundaşul central a strâns 221 de meciuri în liga secundă din Spania şi are 17 goluri marcate.

A mai jucat în cariera sa pentru Sabadell, Lugo, Real Jaen şi Real Zaragoza. La Oviedo, Carlos Hernandez a strâns 95 de meciuri şi 10 goluri marcate, iar în stagiunea trecută a fost printre cei mai buni apărători ai campionatului. Carlos Hernandez a bifat 30 de meciuri pentru Real Oviedo, adică un total de 2.686 de minute. A fost adus la gruparea asturiană de Angel Martin Gonzalez şi Joaquin Olmo, ultimul fiind directorul general al clubului.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare