Experiențe împreună.
You are here:

Becali, cea mai mare lovitură din ultimii ani! "Stâlpul" de la FCSB pleacă: înlocuitorul şi-a dat acordul pentru transfer

Becali, cea mai mare lovitură din ultimii ani! "Stâlpul" de la FCSB pleacă: înlocuitorul şi-a dat acordul pentru transfer

Liga 1

Comentarii

FCSB riscă să rămână descoperită în poartă, dacă Gigi Becali nu va acţiona rapid. Până în vară, vicecampioana se va hotărî dacă îi va prelungi contractul lui Cristian Bălgrădean sau dacă va transfera un alt portar.

Gigi Becali, nevoit să ia o decizie de urgenţă. FCSB poate rămâne fără Cristian Bălgrădean

Sosit la FCSB în februarie 2018, "Pufi" a devenit rapid unul dintre cei mai buni şi constanţi fotbalişti ai echipei lui Gigi Becali, fiind "ajutat" şi de gafele lui Andrei Vlad, care a fost împins în echipa de start de conducere. Totuşi, Cristian Bălgrădean şi-a recăpătat locul, dar soarta sa va fi decisă în următoarele luni. 

Actualul portar al FCSB mai are contract doar până pe 30 iunie 2020, ultima negociere a înţelegerii având loc în mai 2019. Pentru că a intrat în ultimele şase luni de contract, fostul portar al lui Dinamo şi Universităţii Craiova ar putea semna cu orice echipă. De altfel, un club din Cipru s-a arătat interesat în această pauză de iarnă de fotbalistul român, dar transferul nu s-a realizat. 

Revenire surprinzătoare la FCSB? Florin Niţă a confirmat că şi-ar dori să revină la echipa lui Gigi Becali

Dacă FCSB îl va lăsa pe portarul numărul unu să plece în vară, atunci Gigi Becali are o variantă. Florin Niţă, legitimat în prezent la Sparta Praga, nu mai are locul de titular asigurat, şi ar fi dispus să revină la FCSB, club de care s-a despărţit cu greu în ianuarie 2018, atunci când a plecat în Cehia. 

De altfel, al treilea portar din lotul României a recunoscut că ia în calcul o revenire: “Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine la Sparta Praga. Dar, dacă cluburile se vor înţelege, sunt şanse să vin. Acum, vreau să mă recuperez repede după o accidentare, m-am lovit chiar înainte să începem meciurile. 

Antrenorul mi-a spus la începutul anului că voi avea şanse 50-50 cu celălalt portar (n.r. - Milan Heca). În pregătiri a fost foarte bine, m-am antrenat, apoi în amicale am fost folosit destul de mult, dar m-am accidentat la osul iliac şi mai trebuie să stau o săptămână pe bară înainte să reîncep antrenamentele. 

Obiectivul meu este să revin în poartă, vă daţi seama. Cât despre discuţiile despre un eventual transfer, deocamdată nu ştiu mare lucru, dar dacă cluburile se vor înţelege şi mie o să îmi convină contractul, sunt şanse să vin”, a a declarat internaţionalul român pentru Fanatik.ro. 

 

 

viewscnt
Articole similare
CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a invins in Suedia, pe Djurgarden