Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, chemat la negocieri pentru fotbaliştii pe care-i vrea la FCSB: "Dacă am primi un milion de euro..."

Becali, chemat la negocieri pentru fotbaliştii pe care-i vrea la FCSB: "Dacă am primi un milion de euro..."

FCSB

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, i-a transmis lui Gigi Becali (62 de ani) că e dispus să se despartă de Branislav Ninaj (27 de ani) şi Andrei Dumiter (22 de ani), dar pentru suma corectă. FCSB îi doreşte pe cei doi jucători pentru a-şi întări lotul înainte de începerea preliminariile Conference League şi a noului sezon.

Becali, chemat la negocieri pentru fotbaliştii pe care-i vrea la FCSB: "Dacă am primi un milion de euro..."

FCSB a ratat titlul pentru al şaselea an la rând, iar Gigi Becali a dat startul transferurilor cu care să întărească echipa în vederea sezonului viitor. Andrei Cordea a semnat deja cu FCSB, dar Becali îi mai vrea pe Ninaj şi Dumiter de la Sepsi, echipă care s-a calificat şi ea în preliminariile Conference League.

Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei din Covasna, a anunţat că e dispus să le dea drumul celor doi la FCSB, dar nu pentru orice sumă. Omul cu banii de la Sepsi vrea un milion de euro în schimbul lui Ninaj şi Dumiter. Până acum, patronul roş-albaştrilor a oferit 200.000 de euro, dar din spusele lui Dioszegi nu se pune problema de vreun transfer la această sumă.

"Ne-a sunat agentul lui, că a vorbit cu cei de la FCSB şi ar fi interesaţi de Ninaj şi de Dumiter. Dar concret nu am primit nimic. Pentru o sumă mulţumitoare, trebuie să acceptăm, pentru că orice ban e binevenit la clubul nostru şi am putea aduce cu banii repectivi 3-4 jucători. Dar nu pentru orice sumă.

Poate sunt eu puţin optimist, dar nu am renunţa nici pentru 500.000 de euro, cum a zis agentul lui. Poate dacă am primi un milion de euro", a spus Laszlo Dioszegi, la Look Sport LIVE.

Ninaj a jucat 17 meciuri la Sepsi în acest sezon, în timp ce Dumiter a strâns nouă, timp în care a marcat o dată şi a livrat două pase de gol.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsitransferurifcsbgigi becalidumiterninaj 

viewscnt
Articole similare