Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă cea mai mare lovitură din istoria FCSB. Ofertă FABULOASĂ pentru Coman după meciul cu Voluntari. Reacţie surprinzătoare: "Nu face faţă acolo"

Becali dă cea mai mare lovitură din istoria FCSB. Ofertă FABULOASĂ pentru Coman după meciul cu Voluntari. Reacţie surprinzătoare: "Nu face faţă acolo"

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut peste înfrângerea suferită în faţa CFR-ului şi s-a impus în deplasarea de la FC Voluntari, scor 2-1, într-o restanţă din etapa a 18-a.

Darius Olaru şi Florinel Coman au marcat pentru FCSB, care a revenit la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. De altfel, Coman a reuşit să marcheze chiar în ziua în care a fost anunţat interesul celor de la Sheffield United pentru serviciile sale.

Conform gsp.ro, mijlocaşul roş-albaştrilor este dorit de ocupanta locului 6 din Premier League, care a oferit 16 milioane de euro pentru un transfer din vara acestui an. Deşi Gigi Becali a declarat că aşteaptă 20 de milioane pentru jucătorul său, presa din Anglia anunţă că mutarea este foarte aproape de a se concretiza.

Ofertă colosală pentru FCSB. Becali, aproape de o nouă lovitură istorică

"Coman are mintea limpede, Coman găseşte soluţiile cele mai bune. E clar că dacă vrei să-l vinzi cu 20 de milioane, că nu ceri mai puţin, nu ştiu dacă ţi-l cumpără cineva pentru meciul cu Voluntari. Mai degrabă pentru meciul cu CFR. Acolo cred că trebuie să ne uităm.

Dar mi-e greu să cred că poate juca acum în Premier League. Noi avem o anumită viteză. Avem picioarele pentru un anumit fotbal, picoioarele noastre nu ştiu dacă în momentul ăsta ne pot duce în Premier League şi să facem faţă acolo. Trebuie o trecere pe undeva, printr-un campionat.

Dacă ne uităm la ce juca Drăguş în ultimele şapte luni, te întrebi de ce l-a luat Standard. El avea fotbal de mers afară? Îl băga Hagi că era Drăguş şi ce făcea, făcea numai greşit. Coman poate juca în Premier League poate doar dacă trece prin Belgia sau prin Olanda înainte" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

  • Nicolae Stanciu este cel mai scump jucător plecat din Liga I. Anderlecht a plătit 9,7 milioane de euro în schimbul mijlocaşul de la FCSB, în august 2016

5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În acest sezon, mijlocaşul de 21 de ani al celor de la FCSB a marcat 11 goluri şi a oferit 9 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate pentru roş-albaştri în Liga I.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare