Experiențe împreună.
You are here:

Becali dă cea mai mare lovitură din istoria Ligii I. Dennis Man pleacă de la FCSB pe o sumă fabuloasă şi merge direct în Champions League

Becali dă cea mai mare lovitură din istoria Ligii I. Dennis Man pleacă de la FCSB pe o sumă fabuloasă şi merge direct în Champions League

FCSB

Comentarii

FCSB are cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte pentru alte transferuri răsunătoare, aşa cum s-a întâmplat şi în sezoanele trecute.

FCSB a avut un start dezamăgitor de an, însă victoria cu Universitatea Craiova, scor 4-1, a venit perfect pentru echipa lui Gigi Becali. Însă pandemia de coronavirus a oprit sportul şi în România, aşa cum s-a întâmplat în toată lumea, astfel că roş-albaştrii aşteaptă acum reluarea campionatului pentru a continua lupta la titlu.

Evident că toată criza apărută în urma pandemiei de coronavirus i-a dat planurile peste cap şi lui Gigi Becali. Deşi are oferte extrem de bune pentru jucătorii săi, patronul celor de la FCSB este nevoit acum să renunţe la banii pe care îi cere în schimbul tinerilor din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Dacă, până la izbucnirea epidemiei de coronavirus, Gigi Becali susţinea că nu se desparte de Florinel Coman sau de Dennis Man fără să primească în schimbul fiecăruia 20 de milioane de euro, acum, patronul roş-albaştrilor a realizat că preţurile plătite pe jucători în fotbalul mondial vor scădea dramatic.

Transfer istoric la FCSB. Becali îl vinde pe Man direct în Champions League

Astfel, latifundiarul din Pipera le-a cerut americanilor de la Orlando City 10 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman, iar pentru Dennis Man a primit o ofertă cel puţin la fel de interesantă, chiar din fotbalul european.

Atalanta Bergamo este revelaţia actualului sezon, iar echipa din Serie A a reuşit să producă surpriză după surpriză în Liga Campionilor. Mai întâi, Atalanta a ieşit dintr-o grupă cu Manchester City, Şahtior Doneţk şi Dinamo Zagreb, apoi, în optimile de finală, echipa lui Gasperini a umilit-o pe Valencia şi a eliminat-o după ce s-a impus cu scorul de 8-4, la general.

Cum Atalanta a surprins pe toată lumea în acest sezon, echipele mari se luptă acum pentru jucătorii echipei din Bergamo, iar principala ţintă a granzilor din Europa este Josip Ilicic. Mijlocaşul sloven va pleca în vara acestui an, astfel că oficialii Atalantei l-au trecut pe Dennis Man în fruntea listei de transferuri, conform gsp.ro.

E clar că italienii vor obţine o suma impresionantă de bani în schimbul lui Ilicic, aşa că au pregătit şi ei o sumă pe măsură pentru aducerea înlocuitorului perfect pentru mijlocaşul sloven. 10 milioane de euro îi oferă Atalanta lui Gigi Becali în schimbul lui Dennis Man, care a impresionat în acest sezon la FCSB.

  • 9,7 milioane de euro a plătit Anderlecht pentru Nicolae Stanciu, care este cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I
  • 5,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe