Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă în sfârşit marele TUN aşteptat de ani de zile la FCSB. Dennis Man le-a luat minţile italienilor şi se transferă la o multiplă campioană din Serie A

Becali dă în sfârşit marele TUN aşteptat de ani de zile la FCSB. Dennis Man le-a luat minţile italienilor şi se transferă la o multiplă campioană din Serie A

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut peste criza provocată în cadrul lotului de pandemia de coronavirus, iar acum echipa patronată de Gigi Becali se poate baza din nou pe serviciile unor jucători extrem de importanţi precum sunt Dennis Man sau Răzvan Oaidă.

FCSB a avut mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, iar asta s-a văzut şi în rezultatele echipei. Deşi principalul obiectiv al lui Gigi Becali din această toamnă era calificarea echipei sale în grupele Europa League, roş-albaştrii au ratat din nou accederea în această fază a competiţiei, în special din cauza problemelor pe care le-au avut cu noul coronavirus.

Oficialii de la FCSB, printre care şi Toni Petrea, dar şi mulţi jucători de bază din lotul roş-albaştrilor au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, iar în meciul din turul trei preliminar al Europa League, cu Slovan Liberec, deţinătoarea Cupei României a trimis în teren o echipă improvizată, plină de jucători sosiţi la club chiar în ziua meciului sau fotbalişti tineri, dar fără experienţă.

Becali dă în sfârşit marele TUN aşteptat de ani de zile la FCSB

Chiar înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, FCSB s-a impus cu 3-2 în derby-ul cu Dinamo, iar acum jucătorii importanţi din lot au revenit la antrenamente, astfel că roş-albaştrii încep să revină la turaţie maximă. Inclusiv Dennis Man a revenit la antrenamente, iar mijlocaşul de 22 ani a demonstrat că este într-o formă de invidiat.

Chiar în această săptămână, Dennis Man a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive în victoria obţinută de naţionala României de tineret în meciul cu Malta, din preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor. Evoluţiile bune de la FCSB şi de la reprezentativa U21 l-au adus pe Dennis Man în atenţia cluburilor importante din Europa.

Dacă, în vara acestui an, Norwich şi-a trimis oficialii la Bucureşti pentru a negocia transferul mijlocaşului român, însă englezii s-au retras, după ce Gigi Becali a cerut 12 milioane de euro pentru jucătorul său. Acum, o nouă echipă din Serie A a demarat negocierile pentru Dennis Man. Conform presei din Italia, Bologna, echipă care are o victorie şi două înfrângeri în primele trei etape disputate din noul sezon, vrea să îl transfere pe mijlocaşul de 22 de ani.

După ce, săptămâna trecută, Parma a plătit 8 milioane de euro pentru aducerea lui Valentin Mihăilă, de la Universitatea Craiova, Bologna vrea şi ea să transfere din Liga I şi speră să îl convingă pe Gigi Becali să renunţe la Dennis Man în schimbul unei sume mai mici faţă de pretenţiile declarate ale latifundiarului din Pipera.

Deşi patronul de la FCSB a declarat în nenumărate rânduri că speră să obţină cel puţin 12 milioane de euro în urma transferului lui Dennis Man, oficialii Bolognei au pregătit o ofertă care se poate ridica la 9 milioane de euro, cu tot cu bonusuri de performanţă, în funcţie de reuşitele mijlocaşului român în Serie A.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 7 titluri are Bologna în Serie A, ultimul câştigat în 1964

Afla mai multe despre: fcsbsteauadennis mangigi becali 

viewscnt
Articole similare