Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă lovitura anului. Florinel Coman pleacă de la FCSB şi semnează cu un club uriaş din Europa. Se face transferul de milioane de euro

Becali dă lovitura anului. Florinel Coman pleacă de la FCSB şi semnează cu un club uriaş din Europa. Se face transferul de milioane de euro

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă de coşmar, iar în acest an, echipa lui Gigi Becali a obţinut o singură victorie în cele şase meciuri oficiale disputate. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare, patronul roş-albaştrilor a primit şi o veste bună pentru vara acestui an.

FCSB nu se regăseşte în primele partide din acest an. Echipa patronată de Gigi Becali a disputat şase meciuri oficiale şi a reuşit să se impună o singură dată, în restanţa de la FC Voluntari, scor 2-1. În rest, roş-albaştrii au pierdut derby-urile cu CFR Cluj şi cu Dinamo şi au remizat cu Academica Clinceni, cu Chindia Târgovişte şi cu FC Botoşani.

Deşi, în pauza de iarnă, Gigi Becali îşi punea speranţele în jucătorii săi de mare perspectivă, Florinel Coman pare a fi singurul care a confirmat în debutul acestui an, în timp ce Florin Tănase, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan au dezamăgit prin evoluţiile lor.

Becali pregăteşte marele transfer. Coman pleacă de la FCSB în vară

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, care a avut loc la jumătatea lunii trecute, a fost prilejul perfect pentru scouterii cluburilor importante din Europa de a-i urmări pe tinerii jucători care au impresionat în tricoul naţionalei României la Campionatul European din vara anului trecut. Aşa s-a întâmplat şi cu Florinel Coman.

Mijlocaşul de 21 de ani i-a impresionat prin calităţile sale pe oficialii celor de la AS Roma, care sunt pregătiţi să-l transfere în vara acestui an de la FCSB. Conform presei din Italia, echipa pregătită de Paulo Fonseca vrea să-l aducă pe Florinel Coman la finalul acestui sezon, iar scouterii clubului îl vor monitoriza în continuare pe fotbalistul roş-albaştrilor. Deşi jurnaliştii italieni notează că AS Roma este hotărâtă să-l aducă pe Coman, şefii clubului n-au stabilit şi suma pe care vor să o ofere pentru ca Gigi Becali să renunţe la jucătorul său.

În iarna acestui an, patronul roş-albaştrilor a şi declarat că a refuzat o ofertă uriaşă pentru Coman, din MLS, de la Orlando City: "Am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Coman mai are timp, are 21 de ani".

În plus, pe lângă interesul celor de la AS Roma, jurnaliştii italieni scriu că Sampdoria l-a urmărit şi ea pe Florinel Coman, jucător pe care oficialii clubului vor să-l transfere neapărat înainte de startul sezonului următor.

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanbecalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare