Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă lovitura verii în Liga I. Transfer uriaş pregătit la FCSB. Presa internaţională anunţă deja negocierile avansate ale mutării

Becali dă lovitura verii în Liga I. Transfer uriaş pregătit la FCSB. Presa internaţională anunţă deja negocierile avansate ale mutării

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a făcut aproape toate poftele lui Bogdan Andone la FCSB. În această vară, patronul roş-albaştrilor a transferat pe bandă rulantă jucători în zona ofensivă, iar acum pregăteşte alte mutări interesante pentru a întări şi defensiva echipei.

Thierry Moutinho, Diogo Salomao şi Ionuţ Vînă sunt ultimii jucători veniţi la FCSB. Deşi a făcut numeroase transferuri în această vară, Gigi Becali nu se opreşte aici şi negociază intens pentru aducerea a doi fundaşi laterali. Marea problemă este pe partea stângă, unde Bogdan Andone este nevoit să improvizeze.

Cum Momcilovic şi Alexandru Stan sunt accidentaţi, iar Junior Morais a fost vândut la Gaziantep Gazişehir, FCSB suferă pe postul de fundaş stânga. Astfel, Becali a insistat pentru aducerea lui Florin Ştefan. În urma evoluţiilor foarte bune de la Campionatul European de tineret, cota fundaşului de 23 de ani a crescut enorm, iar Sepsi nu vrea să se despartă prea uşor de jucătorul său. Becali a renunţat la Florin Ştefan şi s-a reorientat rapid.

Deşi a fost refuzat, la începutul verii de Bradley de Nooijer, Becali a revenit la jucătorul olandez. A demarat din nou negocierile cu Gheorghe Hagi în speranţa că de Nooijer va ajunge, până la urmă, sub comanda lui Bogdan Andone.

Becali pregăteşte lovitura. FCSB negociază pentru Chipciu

Iar pentru postul de fundaş dreapta, Becali l-a adus pe Claudiu Belu. Jucătorul care în sezonul trecut a evoluat la Astra l-a dezamăgit rapid pe patronul roş-albaştrilor, astfel că la FCSB ar putea reveni Alexandru Chipciu. Presa din Belgia scrie că oficialii lui Anderlecht au fost contactaţi de Gigi Becali pentru un eventual împrumut al jucătorului de 30 de ani.

De altfel, jurnaliştii belgieni notează că fotbalistul român a fost anunţat de reprezentanţii lui Anderlecht să-şi caute echipă, după ce antrenorul echipei a preferat să se bazeze pe puştii Alexis Saelemaekers şi Thierry Lutonda pentru banda dreaptă în locul lui Chipciu.

Gigi Becali a şi recunoscut că vrea să-l aducă înapoi pe fotbalist. Contactat de gsp.ro, patronul roş-albaştrilor a declarat: "Dacă se poate, îl luăm imediat! L-am pus pe MM Stoica să se intereseze de situaţia lui".

  • 60 de mii de euro lunar câştigă Alexandru Chipciu la Anderlecht
  • 7 trofee a cucerit Chipciu la FCSB: trei titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă
  • 2 milioane de euro este cota lui Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare