Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă marea lovitură pe piaţa transferurilor la FCSB. Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă pentru Florinel Coman

Becali dă marea lovitură pe piaţa transferurilor la FCSB. Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă pentru Florinel Coman

FCSB

Comentarii

FCSB are în lot cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar Gigi Becali îşi face deja calculele pentru noi lovituri pe care se pregăteşte să le dea pe piaţa transferurilor.

FCSB şi-a obişnuit fanii în fiecare sezon cu sumele impresionante de bani pe care îşi vinde jucătorii, iar Gigi Becali speră să reuşească din nou, în vara acestui an, alte transferuri importante pentru fotbalul românesc. Pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial îi dă puţin peste cap planurile şi patronului roş-albaştrilor, însă nu în totalitate.

E clar că Gigi Becali nu mai poate obţine sumele uriaşe la care visa înaintea crizei din această primăvară, dar încă are oferte serioase pentru fotbaliştii săi. Dennis Man şi Florinel Coman sunt cei doi jucători care s-au remarcat la Campionatul European din vara anului trecut, unde România U21 a ajuns până în semifinale, iar evoluţiile bune de la turneul final au fost urmate şi de goluri şi pase decisive în tricoul celor de la FCSB.

Becali pregăteşte marele transfer la FCSB. AS Roma, ofertă pentru Florinel Coman

Astfel, cei doi jucători au acum oferte impresionante de la cluburi importante din fotbalul mondial. Dennis Man este dorit insistent de Feyenoord, însă oferta olandezilor nu este pe placul lui Gigi Becali. Clubul batav a pregătit 7 milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB, însă latifundiarul din Pipera aşteaptă cel puţin 10 milioane de euro. Adică exact suma pe care Atalanta, echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor, este pregătită să o plătească pentru Dennis Man. În plus, Sheffield United, revelaţia din Premier League, Fenerbahce şi Fiorentina sunt alte cluburi care au pregătit cele 10 milioane de euro pentru fotbalistul roş-albaştrilor.

Nici Florinel Coman nu duce lipsă de oferte. La finalul săptămânii trecute, presa din Italia a scris că AS Roma a înaintat o ofertă de 8 milioane de euro şi 10% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului de 22 de ani. Gigi Becali a refuzat, însă a continuat negocierile cu italienii şi cu Orlando City.

Deşi aştepta 10 milioane pentru Florinel Coman, patronul roş-albaştrilor nu a primit oferta dorită, iar clubul din MLS le-a transmis oficialilor vicecampioanei României că nu va plăti mai mult de 7 milioane de euro pentru mijlocaşul de 22 de ani. De toată această situaţie speră să profite AS Roma, care, conform jurnaliştilor italieni, a reluat negocierile cu Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman.

Odată cu încetarea discuţiilor dintre oficialii lui Orlando City şi Gigi Becali, reprezentanţii clubului din Serie A speră acum ca patronul roş-albaştrilor să accepte oferta de 8 milioane de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer, în schimbul lui Florinel Coman.

  • 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Florinel Coman în cele 35 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisteauaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare