Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă tun după tun pe piaţa transferurilor. FCSB îl vinde pe Coman şi îşi face echipă stelară în Liga I

Becali dă tun după tun pe piaţa transferurilor. FCSB îl vinde pe Coman şi îşi face echipă stelară în Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, iar Gigi Becali este foarte aproape de a încasa suma mult visată în schimbul lui Florinel Coman.

Conform Daily Mail, Florinel Coman este pe lista unor cluburi importante din Premier League, precum Manchester City sau West Ham. În plus, jurnaliştii englezi scriu că mijlocaşul celor de la FCSB este dorit insistent şi de AS Roma. De altfel, articolele apărute în presa din Anglia l-au făcut pe Gigi Becali să viseze la sume uriaşe.

”Au fost nişte discuţii cu nişte oameni pentru Coman. Era vorba ca Florinel Coman să fie cumpărat de un club detinut de City. Sa fie luat prin acel club. Era vorba de o echipa din Portugalia, Sporting sau Porto. Nu mai stiu sigur. Eu am cerut atunci 20 de milioane de euro. Acum vreau 30. Asa cresc eu pretul. Daca mai da doua goluri la echipa nationala, cer 50 de milioane. Florinel Coman are 21 de ani si va creste mult. Va costa 200 de milioane in doi ani. Acum vreau 30 de milioane si 30% dintr-un viitor transfer" , a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Astfel, Florinel Coman poate bate recordul deţinut de Nicolae Stanciu, din 2016, când a fost cumpărat de Anderlecht, cu 9,7 milioane de euro, şi poate deveni cel mai scump jucător vândut de o echipă din Liga I.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 

FCSB pregăteşte o nouă lovitură. Becali dă tun după tun

Impresionat de succesul pe care l-a avut Gheorghe Hagi cu FC Viitorul, Gigi Becali a investit şi el masiv într-o academie în care speră să crească cei mai buni jucători din ţară. Însă, până să vină din spate juniorii din propria pepinieră, FCSB se poate baza pe alţi tineri de mare perspectivă care, ulterior, pot fi vânduţi pe sume uriaşe, la fel cum se poate întâmpla cu Florinel Coman.
 
Robert Ion este cotat la 250 de mii de euro şi are deja 7 prezenţe în actualul sezon din Liga I. Mijlocaşul central evoluează la Academica Clinceni, sub formă de împrumut, iar din vara anului următor va reveni la FCSB.
 
Un alt tânăr extrem de talentat pe care Gigi Becali se poate baza este Ovidiu Horşia. Mijlocaşul ofensiv este evaluat de specialiştii de la transfermarkt.com la 400 de mii de euro, iar în startul acestui sezon a impresionat în tricoul celor de la Poli Iaşi. Inclusiv în această săptămână, în meciul din Cupa României, cu Metalul Buzău, Horşia a marcat un gol fabulos.
 

În Liga I a impresionat şi Adrian Şut. Mijlocaşul defensiv a avut evoluţii foarte bune la Academica Clinceni şi l-a convins prin evoluţiile sale pe Gigi Becali să-l cumpere. Astfel, din vara anului următor, Şut se va alături lotului pregătit de Bogdan Argeş Vintilă. 

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare