Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali: "Dacă nici cu toţi căpitanii din Romania la un loc nu câştig campionatul, cu cine-l mai câştig?" Atac dur la adresa lui Tănase

Becali: "Dacă nici cu toţi căpitanii din Romania la un loc nu câştig campionatul, cu cine-l mai câştig?" Atac dur la adresa lui Tănase

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a declarat că FCSB a achiziţionat doi căpitani de echipă, pe Alexandru Stan de la Astra Giurgiu şi pe Mihai Roman de la FC Botoşani, cu care îşi doreşte câştigarea titlului. Becali consideră că Florin Tănase nu are calităţi de căpitan.

“Roman e jucătorul pe care l-am plăcut de zece ani. Şi acum un an, am vorbit şi cu Iftime şi cu el, el că nu vreau… Acum am vorbit cu el şi cu Iftime şi am zis: ‘Dacă mă calific, vii?’ L-am convins până la urmă şi a venit. Dacă eu am luat toţi căpitanii din România, dacă nici căpitanii din România cu toţi la un loc nu câştigi campionatul, cu cine-l mai câştigi? Am luat toţi căpitanii României. Am luat doi căpitani, unul din play-off, de la Astra, şi celălalt la mustaţă de play-off, de la Botoşani”, a spus Becali la Pro X.

El a precizat că Florin Tănase a fost schimbat la meciul de joi cu Hajduk Split pentru că “el nu este căpitan”. “Este căpitan, dar nu are calităţi de căpitan. Fugea de minge. Ăla nu este căpitan. Poate cel mai mult din echipa asta pe Tănase îl iubesc, dar nu este căpitan. Are calităţi, are calitate mare, dar ca să fii căpitan trebuie să ai bărbăţie. El nu are bărbăţie. Cum e Pintilii de exemplu, nu contează cine e în faţa lui, joacă la fel”, a adăugat Becali.

 

Afla mai multe despre: becalitransferfcsbromanstan 

viewscnt
Articole similare