Experiențe împreună.
You are here:

Becali desface şampania. Patronul de la FCSB e în culmea fericirii şi pregăteşte o nouă lovitură impresionantă

Becali desface şampania. Patronul de la FCSB e în culmea fericirii şi pregăteşte o nouă lovitură impresionantă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e în culmea fericirii. Patronul celor de la FCSB a primit o veste senzaţională din partea fiicei sale Teodora, la doar o lună de la nunta de vis care a avut loc la Snagov.

Gigi Becali a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i asigura fiicei sale, Teodora, o nuntă ca în poveşti. Evenimentul a ţinut prima pagină a ziarelor şi a fost subiectul principal de discuţie de pe cele mai importante site-uri de ştiri din România.

Nici nu avea cum să nu fie aşa, mai ales că Gigi Becali a investit sume uriaşe în nunta anului 2019. 500 de mii de euro a cheltuit patronul FCSB-ului pentru organizarea perfectă a evenimentului, apoi, spre dimineaţă, le-a făcut o nouă surpriză incredibilă mirilor.

Latifundiarul din Pipera le-a oferit acestora un milion de euro, astfel că cei doi tineri căsătoriţi s-au ales în total cu 1,7 milioane de euro, bani strânşi doar din darul de nuntă primit din partea tuturor invitaţilor prezenţi la nuntă.

Becali e în culmea fericirii. Petrecere mare în familia patronului FCSB

Acum, la o lună distanţă de la marele eveniment, Gigi Becali a primit, la rândul său, un cadou superb din partea mirilor. Patronul celor de la FCSB a aflat că va deveni pentru prima dată bunic, după ce Teodora l-a anunţat că a rămas însărcinată, conform ciao.ro.

Cei doi tineri însurăţei s-au bucurat din plin de zilele superbe petrecute în luna de miere, în California, apoi pe plajele încântătoare din Bora Bora, iar acum au revenit în ţară, unde le-au dat vestea cea mare membrilor familiei.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...