Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, dezlănţuit după ultima decizie a judecătorilor: ”E începutul sfârşitului pentru Talpan” Ce anunţă patronul FCSB-ului

Becali, dezlănţuit după ultima decizie a judecătorilor: ”E începutul sfârşitului pentru Talpan” Ce anunţă patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Chiar dacă judecătorii nu i-au dat câştig de cauză, Gigi Becali încă e convins că va reuşi să obţină victoria în procesul cu Armata.

Patronul de la FCSB a explicat modul în care speră să câştige procesul cu CSA Steaua şi anunţă începutul sfârşitului pentru Talpan.

"Noi am pierdut marca înregistrată. Acum, ne judecăm pe marca notorie. Conform legii europene, o marcă notorie nu trebuie înregistrată. Ei au o marcă, dar căreia i-a expirat dreptul. Daca nu o foloseşti cinci ani, îţi expiră dreptul de folosinţă.

Noi avem o marcă de notorietate, 'Steaua Bucureşti', care nu trebuie înregistrată. Ei au înregistrat acea marcă cu rea credinţă. Nu au făcut fotbal, că nu au folosit-o nu cinci ani, ci 15 ani. Dacă nu au folosit-o 15 ani au fost decăzuţi din drepturi.

E începutul sfârşitului pentru Talpan şi terminăm cu bâlciul. După ce câştigăm, nu mai are ce să facă. Nu vor mai putea să folosească 'Steaua Bucureşti'. Ei vor avea o echipă de fotbal care nu poate folosi numele de 'Steaua Bucureşti'. Ce înseamnă de fapt marca notorie? Brand-ul 'Steaua', asta înseamnă. Nu ai cum să faci ceva pe cale amiabilă", a declarat Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: becalifcsbtalpan,  

viewscnt
Articole similare