Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e de neoprit în Europa. Planul colosal pregătit de patronul de la FCSB. Nume uriaş pe banca tehnică şi transfer de ultimă oră aşteptat la vicecampioană

Becali e de neoprit în Europa. Planul colosal pregătit de patronul de la FCSB. Nume uriaş pe banca tehnică şi transfer de ultimă oră aşteptat la vicecampioană

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e în culmea fericirii după calificarea în play-off-ul Europa League, iar acum patronul celor de la FCSB a promis schimbări masive la echipă, astfel încât vicecampioana României să intre în grupele competiţiei.

Două săptămâni au trecut de la plecarea lui Bogdan Andone de la FCSB. În toată această perioadă, Gigi Becali a purtat nenumărate negocieri cu diferiţi antrenori, însă, până la urmă, Devis Mangia, Antonio Conceicao sau Edward Iordănescu l-au refuzat pe patronul roş-albaştrilor.

Astfel, omul care a calificat echipa în play-off-ul Europa League a fost tot interimarul Vergil Andronache. Imediat după victoria la limită, scor 1-0, din deplasarea de la Mlada Boleslav, Gigi Becali a anunţat că, până la începutul săptămânii viitoare, va anunţa numele noului antrenor al echipei.

Becali, plan măreţ la FCSB. Ce antrenor vrea la echipă

Becali n-a renunţat la varianta Mircea Lucescu, iar după Dinamo Kiev tocmai ce şi-a anunţat noul antrenor, patronul roş-albaştrilor are din nou speranţe. Deşi "Il Luce" era dat mare favorit să o preia pe Dinamo Kiev, conducerea clubului a anunţat că în noul sezon Alexey Mikhailchenko va răspunde de rezultatele echipei.

Astfel, Becali a recunoscut că a revenit la varianta Mircea Lucescu, pe care acum speră să-l convingă să vină la vicecampioana României. Antrenorul de 74 de ani a fost deja în vestiarul echipei, săptămâna trecută, la meciul tur cu Mlada Boleslav.

"Mâine o să discut cu Mircea Lucescu. Eu vă spun ce intenţionez, ce aş vrea eu. Eu l-aş vrea pe Mircea Lucescu manager general, să fie ca Ferguson! I-am şi spus că nici nu îndrăznesc să îi propun ceva acum, că e prea mare. Dar, dacă ne calificăm în grupe, o să pot să îi propun ceva!" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

În plus, patronul vicecampioanei României a declarat că încă speră să-l convingă pe Tiago Ferreira să semneze cu FCSB. După ce l-a dat la schimb pe Mihai Bălaşa la Universitatea Craiova, Becali s-a trezit că fundaşul portughez nu vrea să semneze cu echipa roş-albastră. 

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare