Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e de neoprit în Liga I. FCSB a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi şi-a cumpărat unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc

Becali e de neoprit în Liga I. FCSB a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi şi-a cumpărat unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat primul obiectiv din acest sezon, calificarea în grupele Europa League, iar acum Gigi Becali nu mai concepe un nou eşec pe plan intern. După cinci ani de pauză, patronul roş-albaştrilor speră să cucerească din nou titlul în Liga I.

Astfel, patronul celor de la FCSB vrea acum să-i facă lui Bogdan Argeş Vintilă cea mai puternică echipă din fotbalul românesc. Pe lângă revenirile lui Dennis Man sau Olimpiu Moruţan, după accidentările suferite, Gigi Becali a demarat negocierile cu jucători importanţi din Liga I.

Începând din iarna acestui an, starurilor de la mijlocul terenului li s-ar putea alătura şi Boubacar Fofana. Fotbalistul de 29 de ani a impresionat, în sezonul trecut, în tricoul lui Gaz Metan Mediaş, iar în actuala stagiune a continuat evoluţiile bune.

Becali dă lovitură după lovitură. FCSB face un nou transfer

În aceste condiţii, Boubacar Fofana a intrat în atenţia cluburilor importante din Liga I, printre acestea şi FCSB. Gigi Becali n-a stat pe gânduri şi a pus pe masă o ofertă de 1 milion de euro pentru mijlocaşul defensiv al celor de la Gaz Metan Mediaş.

"Pot spune că suntem în negocieri avansate cu oficialii de la Gaz Metan. Verbal, cele două cluburi s-au înţeles. Jucătorul a fost plecat acasă şi nu a negociat şi el cu noi. Eu zic că e doar o chestiune de timp. Fofana este un jucător foarte bun, cu experienţă, peste media campionatului. Eu cred că poate mult mai mult în Liga I.

Să vedem cum ne înţelegem şi în privinţa salariului. Dar de acest lucru se va ocupa domnul Becali şi sperăm noi că negocierile se vor încheia cu succes" , a declarat Narcis Răducan la Pro X.

Boubacar Fofana are 29 de ani şi a venit la Mediaş în vara anului 2018, după ce a jucat la Moreirense, în Portugalia. În actualul sezon, mijlocaşul defensiv are şapte meciuri juacte în Liga I pentru medieşeni, iar în vara anului următor contractul său cu Gaz Metan se va încheia.

  • 600 de mii de euro este cota lui Boubacar Fofana, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauafofana 

viewscnt
Articole similare