Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e de neoprit! Plecări în masă de la FCSB. Manea, Salomao, Nedelcu şi acum Gnohere: "Eu nu mai ţin jucători de care nu mă folosesc"

Becali e de neoprit! Plecări în masă de la FCSB. Manea, Salomao, Nedelcu şi acum Gnohere: "Eu nu mai ţin jucători de care nu mă folosesc"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de un nou jucător. După plecările din iarna acestui an, când au renunţat la jucători precum Moutinho, Tsoumou sau Hora, roş-albaştrii au rămas acum şi fără Cristi Manea.

Venit la FCSB în urmă cu patru luni, Cristi Manea nu s-a acomodat deloc sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă şi n-a primit prea multe şanse de a evolua. Valentin Creţu a fost preferatul antrenorului vicecampioanei României, astfel că Manea a prins doar patru meciuri în tricoul roş-albastru.

De altfel, fundaşul dreapta a fost aproape de a rămâne acasă în această iarnă şi de a nu fi luat în stagiul de pregătire din Spania. Până la urmă, Manea a prins şi el lotul pentru cantonament, însă acum s-a despărţit de FCSB.

"Salomao a plecat, Manea a plecat! I-am semnat de ieri rezilierea contractului. Nu mai spun de ce, pentru că asta e strategia clubului. De ce să zic de ce, ce câştig eu? Asta e tradiţia clubului. Eu la FCSB nu mai ţin jucători de care nu mă folosesc" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

În plus, FCSB se pregăteşte să se despartă şi de alţi doi jucători importanţi din lot. Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, vicecampioana României îi va vinde pe sume importante de bani pe Nedelcu şi pe Gnohere.

"Am cerut două milioane şi jumătate pentru Nedelcu. Oferta a fost de două milioane, au spus să adăugăm şi bonusuri, să iau banii sigur. Cred că Nedelcu şi Gnohere pleacă azi! Am primit telefon pentru Gnohere, pe la 8:00, dacă vreau 800.000 de euro, dar să primesc banii în două tranşe. Am zis că da, dar vreau garanţie bancară. Îi respect pe turci şi pe arabi, dar să mă ierte, vreau garanţie" , a spus Gnohere.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare