Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e de neoprit şi dă un nou "tun" financiar. După vânzarea lui Tănase, patronul FCSB-ului încasează o nouă sumă uriaşă de nicăieri

Becali e de neoprit şi dă un nou "tun" financiar. După vânzarea lui Tănase, patronul FCSB-ului încasează o nouă sumă uriaşă de nicăieri

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dat o nouă lovitură importantă. După ce a aflat că este aproape de a-l vinde pe Tănase pentru cinci milioane de euro, patronul celor de la FCSB a primit încă o veste uriaşă şi a fost informat că va încasa o sumă serioasă de bani, mai exact, 320 de mii de euro.

Patronul celor de la FCSB n-a mai investit ca-n alte sezoane, însă tot a băgat deja 1,3 milioane de euro în transferurile pentru noua stagiune. Gigi Becali a primit şi o veste bună. Va încasa 320 de mii de euro, după ce a câştigat un proces cu statul. Conform cancan.ro, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au dat dreptate latifundiarului din Pipera în procesul pe care acesta l-a avut cu Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov.

Becali, o nouă lovitură. Victorie importantă pentru patronul de la FCSB

În aprilie 2015, Becali a dat în judecată instituţia, după ce a fost obligat să achite retroactiv o datorie de 320 de mii de euro. Conform reprezentanţilor statului, patronul celor de la FCSB nu şi-ar fi plătit contribuţia la fondul de asigurări, după efectuarea mai multor tranzacţii imobiliare între 2009 şi 2012.

Nemulţumit de faptul că, în perioada în care a fost în închisoare, nu a beneficiat de servicii medicale, Gigi Becali a declarat la vremea respectivă că nu va plăti niciun ban din presupusa datorie şi a căutat să-şi facă singur dreptate. Iar magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au dat câştigător pe petronul roş-albaştrilor, însă, momentan, decizia nu este definitivă.

“Admite acţiunea formulată de reclamantul Becali George, în contradictoriu cu pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov şi, în consecinţă, anulează Decizia nr. 19518/09.10.2014 şi decizia de impunere nr.965/16.06.2014 emise de pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov”, a stabilit instanţa.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare