Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e dezlănţuit în Liga I şi dă o nouă lovitură. Transfer de ultimă oră reuşit de FCSB. Cât au plătit roş-albaştrii

Becali e dezlănţuit în Liga I şi dă o nouă lovitură. Transfer de ultimă oră reuşit de FCSB. Cât au plătit roş-albaştrii

Fotbal

Comentarii

La doar câteva zile după ce a anunţat transferul tânărului portar de la Poli Iaşi, Ştefan Târnovanu, pentru 250.000 de euro şi 15% din următorul transfer, FCSB i-a convins pe moldoveni să le mai cedeze un jucător.

Este vorba de un tânăr atacant de doar 17 ani, Andrei Iulian Tănasă, care n-a apucat să debuteze la prima echipă a celor de la Poli Iaşi. Se pare că scouterii celor de la FCSB l-au remarcat în partidele pe care acesta le-a disputat în Liga Elitelor, aşa că au trimis o ofertă către gruparea din Copou. Prima dintre ele, de 50.000 de euro, a fost refuzată. Ulterior, cele două cluburi s-au înţeles asupra sumei de 100.000 de euro şi 10% din următorul transfer al jucătorului.

M-am trezit cu un telefon de la domnul Argăseală, care mi-a spus că îl vrea şi pe Tănasă. Copilul a jucat în Liga Elitelor, a dat câteva goluri şi l-au remarcat cei de la Academia FCSB probabil. Iniţial au vrut să dea pe el 50.000 de euro, dar ne-am înţeles pentru 100.000 de euro. Din păcate, suntem nevoiţi să vindem. Luni sau marţi am fi rămas fără 3 puncte în clasament dacă nu plăteam datoriile”, a declarat Leonid Antohi, conform Prosport.

FCSB are un nou portar. Gigi Becali scos bani din buzunar pentru un fotbalist de viitor

Poli Iaşi a anunţat, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali pentru transferul tânărului portar Ştefan Târnovanu (19 ani).

"Politehnica Iaşi şi FCSB au ajuns la o înţelegere cu privire la transferul portarului Ştefan Târnovanu. Dat fiind faptul că fereastra de transferuri este momentan închisă, oficializarea tranzacţiei va avea loc în perioada de iarnă, Ştefan urmând să apere în continuare poarta Politehnicii până la sfârşitul actualului sezon (vara lui 2020)", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al moldovenilor. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare