Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. FCSB pregăteşte o nouă mutare surprinzătoare în Liga I. Negocieri avansate între cele două părţi

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. FCSB pregăteşte o nouă mutare surprinzătoare în Liga I. Negocieri avansate între cele două părţigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB nu vrea să rateze din nou titlul şi speră să dea lovitura în Liga I, după o pauză de patru sezoane. În 2015 au câştigat roş-albaştrii ultima dată campionatul, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

Gigi Becali promite o vară incendiară pe piaţa transferurilor. Deşi au bătut deja palma pentru venirile lui Claudiu Belu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru şi Aissa Laidouni, roş-albaştrii nu se opresc aici şi negociază intens alte mutări spectaculoase.

De altfel, Gigi Becali a şi recunoscut că va continua să transfere fotbalişti pe bandă rulantă. "Vor mai veni jucători la FCSB" , a fost anunţul făcut de patronul roş-albaştrilor, iar gsp.ro scrie că oficialii vicecampioanei au o nouă ţintă în Liga I.

FCSB, un nou transfer din Liga I

FCSB a avut, în sezonul care tocmai s-a încheiat, mari probleme în linia defensivă. Pentru a nu repeta greşelile făcute în trecut, roş-albaştrii vor acum să aducă un nou fundaş central la echipă. Pe lângă Bălaşa, Iulian Cristea, Planic şi Momcilovic, vicecampioana României a început negocierile cu oficialii celor de la FC Botoşani pentru aducerea lui Andrei Burcă.

Dorit şi în urmă cu un an, fundaşul de 26 de ani a avut un sezon foarte bun la gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu şi a fost om de bază în centrul apărării. Becali a început deja negocierile cu Valeriu Iftime pentru aducerea fundaşului central.

"Eu le-am zis şi lui Dică, şi lui MM despre Burcă, dar ei au zis că nu e valoros. Mie îmi place, e puternic, l-am văzut că dă bine şi cu capul”, spunea Becali, la începutul sezonului trecut.

  • 39 de meciuri a jucat Burcă în acest sezon de Liga I pentru FC Botoşani
  • 750 de mii de euro este cota lui Andrei Burcă pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: galcafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare