Experiențe împreună.
You are here:

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor şi îşi face echipă stelară la FCSB. Trei mutări uriaşe anunţate în ultima oră

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor şi îşi face echipă stelară la FCSB. Trei mutări uriaşe anunţate în ultima oră

FCSB

Comentarii

FCSB a recuperat din handicapul uriaş pe care l-a avut faţă de liderul CFR Cluj, în etapa a şaptea, când echipa lui Dan Petrescu avea un avans de 13 puncte, iar acum Gigi Becali speră chiar să le "fure" titlul ardelenilor.

Astfel, patronul celor de la FCSB s-a pus pe treabă şi a început să negocieze cu oficialii cluburilor de unde vrea să cumpere jucători. După ce a ratat deja transferul lui Boubacar Fofana, de la Gaz Metan Mediaş, Gigi Becali speră acum să nu se mai lovească şi de alte refuzuri.

Latifundiarul din Pipera şi-a conturat o listă de transferuri, iar prima poziţie îi aparţine lui Adrian Petre. Atacantul lui Esbjerg este favoritul lui Gigi Becali, însă şefii clubului danez au refuzat prima ofertă făcută de patronul FCSB. Mai exact, 1,5 milioane de euro. Danezii speră să obţină trei milioane de euro de pe urma atacantului român, însă patronul roş-albaştrilor speră măcar să îl aducă sub formă de împrumut pe fotbalistul de 21 de ani.

Becali e dezlănţuit. Transferuri uriaşe pregătite la FCSB

În plus, Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură în Liga I şi recunoaşte că este interesat din nou de serviciile lui Constantin Budescu, jucător care a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017/2018.

"Pe Cardoso l-am studiat, nu e atacantul pe care îl vreau eu. Nici Sergiu Buş nu e ce vreau eu. Vreau un jucator care e foarte mare talent si vreau sa joc cu el vârf. E vorba de Budescu, pe el l-aş vrea, dar ca atacant. Problema e ca el nu munceşte acolo şi mă enervează" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

În plus, cum lui Bogdan Planic îi va expira contractul în vara lui 2020, oficialii roş-albaştrilor au început să-i caute un înlocuitor fundaşului central sârb. În aceste condiţii, Gigi Becali a făcut o ofertă de 800 de mii de euro pentru Andrei Chindriş.

"Am vorbit cu Iftime. I-am zis că-l iau pe Chindriş, dar să nu joace cu mine în play-off. Am glumit! Nu s-a prins. I-am zis că-i dau 800 de mii de euro pe Chindriş! Să văd dacă-i dau 1 milion de euro" , a mai spus Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania