Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Surpriză URIAŞĂ pregătită la FCSB. Roş-albaştrii au pus banii pe masă şi au dat o nouă lovitură

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Surpriză URIAŞĂ pregătită la FCSB. Roş-albaştrii au pus banii pe masă şi au dat o nouă loviturăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, însă Gigi Becali continuă să transfere pe bandă rulantă. Fără titlu din 2015, roş-albaştrii speră acum să câştige tot pe plan intern în actualul sezon.

FCSB a părăsit ruşinos Europa League, după înfrângerea, scor 0-1, de la Vitoria Guimaraes, şi a ratat pentru al doilea sezon consecutiv grupele competiţiei. În aceste condiţii, pentru vicecampioana României au mai rămas în picioare doar competiţiile interne, Liga I şi Cupa României. Cum diferenţa faţă de liderul Gaz Metan Mediaş este uriaşă, de 11 puncte, Gigi Becali este nevoit acum să investească din nou serios pentru a recupera cât mai repede din handicapul pe care-l are echipa sa.

Venit în vara acestui an la FCSB, Claudiu Belu a intrat în dizgraţia patronului, astfel că Valentin Creţu a rămas singurul jucător pentru postul de fundaş dreapta. Însă Gigi Becali e pregătit acum pentru un nou transfer pentru a-i întări lui Bogdan Argeş Vintilă banda dreaptă a defensivei.

Becali, un nou transfer la FCSB

Deşi a avut evoluţii apreciate în sezonul trecut, la CFR Cluj, alături de care a luat campionatul, apoi s-a bucurat de meciuri foarte bune la Campionatul European de tineret, Cristi Manea a ajuns să se antrenze prin parcuri, conform declaraţiilor lui Cosmin Contra.

Situaţia fundaşului de 22 de ani nu va rămâne aşa. Becali e hotărât să dea lovitura pe piaţa transferurilor din Liga I şi vrea să-l convingă pe Manea să semneze cu vicecampioana României. Din informaţiile Telekom Sport, negocierile sunt foarte aproape de a fi finalizate, iar, în cel mai scurt timp, fundaşul dreapta urmează să semneze cu FCSB.

  • 4 milioane de euro este cota lui Cristi Manea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguebecalisteaua 

viewscnt
Articole similare