Experiențe împreună.
You are here:

Becali e dezlănţuit şi nu se mai uită la bani. Achiziţie de ultimă oră făcută de patronul de la FCSB. Sumă FABULOASĂ investită pentru ultima aroganţă

Becali e dezlănţuit şi nu se mai uită la bani. Achiziţie de ultimă oră făcută de patronul de la FCSB. Sumă FABULOASĂ investită pentru ultima aroganţăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a uitat de supărare, după ce FCSB a fost eliminată din Europa League şi a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, grupele competiţiilor europene, iar acum se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă.

Fiica cea mare a patronului de la FCSB, Teodora, urmează să se mărite în toamna acestui an, însă Gigi Becali are grijă şi de ceilalţi membri ai familiei. Alexandra a primit din partea tatălui său un cadou incredibil. Fiica latifundiarului din Pipera s-a ales cu un Bentley Bentyaga în valoare de 200 de mii de euro. Conform a1.ro, odată cu primirea cadoului, Alexandra Becali a uitat pentru o scurtă perioadă de lege şi a fost surprinsă vorbind la telefon în timp ce se afla la volanului maşinii.

Din fericire pentru ea, Alexandra n-a fost văzută şi de câţiva poliţişti care se aflau în zonă, astfel că fiica lui Gigi Becali a scăpat nesancţionată.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU MAŞINA ALEXANDREI BECALI

Becali, nuntă ca-n poveşti. Patronul de la FCSB investeşte sume uriaşe

În această toamnă, Teodora Becali, fiica cea mare a patronului de la FCSB, se va mărita cu Teodor Mihai Mincu (DETALII AICI). După ce le-a oferit altor tineri care se pregăteau de nuntă suma de 20 de mii de euro, pentru a renunţa la localul pe care-l închiriaseră, astfel încât să-i facă loc fiicei sale, Becali a mai pregătit un tun financiar.

Latifundiarul din Pipera a pus la bătaie 500 de mii de euro pentru a-i organiza Teodorei o nuntă de vis.

"În octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: <<Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează>>. Am încredere că va face numai bine" , declara Gigi Becali, în vara acestui an.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare