Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e în culmea disperării. Veste teribilă primită de un jucător de bază de la FCSB. Drama care l-a şocat pe patronul roş-albaştrilor

Becali e în culmea disperării. Veste teribilă primită de un jucător de bază de la FCSB. Drama care l-a şocat pe patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme în acest start de sezon din cauza accidentărilor, iar Bogdan Argeş Vintilă a primit o nouă veste extrem de proastă.

După ce, în vara acestui an, jucătorii de la FCSB s-au accidentat rând pe rând, Gigi Becali a luat decizia de a-l da afară pe preparatorul fizic Marian Lupu. Dacă Dennis Man sau Dragoş Nedelcu sunt foarte aproape de a reveni în teren, infernul continuă pentru Marko Momcilovic.

Fundaşul stânga are mari probleme, iar ultimele sale minute jucate pentru FCSB au fost în august 2018. De mai bine de un an, Momcilovic se luptă din greu cu accidentările, iar acum se antrenează separat în speranţa că se va recupera şi că va reveni curând alături de colegii săi.

Becali, probleme uriaşe la FCSB. Roş-albaştrii pot rămâne fără un jucător de bază

Marile probleme ale lui Marko Momcilovic se trag de la o hernie de disc care nu a fost diagnosticată în timp util, iar medicul Codorean a dezvăluit că fundaşul sârb de 32 de ani ar putea chiar să se retragă în curând.

"El a avut o hernie de disc si evident tot felul de dureri tipice sau chiar atipice. Din cauza aceste hernii si a miscarilor pe care le facea, pentru ca el incerca sa isi protejeze involuntar coloana, a facut alte rupturi musculare. Dupa care au aparut si alte dureri la spate pe care el a incercat sa le trateze nechirurgical.

Pacientii sunt diferiti, iar medicina nu e perfecta. Nu exista in momentul de fata ceva perfect! Dar medicina este acum la cel mai inalt nivel. Din punct de vedere medical, sunt convins ca Momcilovic poate sa revina. Sunt si alti sportivi care s-au operat de hernie de disc si au revenit. Acum, daca el vrea sa mai continue sau nu, nu stiu!", a spus medicul Codorean pentru gsp.ro.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe InstagramTelekom Sport!

Afla mai multe despre: momcilovicbecalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare