Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e sigur de un nou transfer: "Lăsaţi-l pe Iftime, se alintă şi el". Patronul FCSB-ului anunţă venirea lui Ongenda la vicecampioana României: "Întrebaţi jucătorul"

Becali e sigur de un nou transfer: "Lăsaţi-l pe Iftime, se alintă şi el". Patronul FCSB-ului anunţă venirea lui Ongenda la vicecampioana României: "Întrebaţi jucătorul"

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray, iar acum Gigi Becali îi caută mijlocaşului un înlocuitor pe măsură la FCSB.

Crescut de PSG, club alături de care a şi câştigat două titluri de campion, trei Cupe, o Cupă a Ligii şi trei Supercupe ale Franţei, Hervin Ongenda este alesul lui Gigi Becali. După un start foarte bun de sezon în tricoul, cu două goluri marcate în şase meciuri jucate, mijlocaşul francez de 26 de ani este dorit la FCSB, însă Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, nu vrea să audă de un eventual transfer al fotbalistului său la vicecampioana României.

"Lăsaţi-l şi voi pe Iftime să se alinte şi el. Ce vreţi să vă spună acum? Credeţi că îl va putea ţine cu forţa pe Ongenda la Botoşani? El poate să îi dea salariul pe care i-l dau eu la FCSB? Zice şi el aşa acum, dar tot la mine o să ajungă.

Iftime a făcut aşa la început cu mulţi jucători pe care eu i-am dorit de la el, că nu îi dă, că are oferte de pe nu ştiu unde, dar tot i-a dat. Şi cu Moruţan, Miron sau pe cine am mai luat eu de la el îmi aduc aminte că făcea la fel şi tot la mine au ajuns. Voi ce aţi face în locul lui?

E bine să te alegi acum cu ceva pe Ongenda sau să îl pierzi gratis? Întrebaţi-l pe Ongenda dacă vrea să vină la FCSB şi o să vedeţi ce vă spune. Impresarul lui ne-a transmis că o să rezolve el situaţia" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

  • 650 de mii de euro este cota lui Ongenda, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbongenda 

viewscnt
Articole similare