Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali exultă după remiza cu Dinamo: „Dacă vom juca la fel, câştigăm campionatul cu diferenţă de 15 puncte”

Becali exultă după remiza cu Dinamo: „Dacă vom juca la fel, câştigăm campionatul cu diferenţă de 15 puncte”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a declarat, duminică seară, că este dezamăgit că FCSB a primit gol în minutul 89 al derbiului cu Dinamo, dar a subliniat că nu are ce să reproşeze echipei. El a mai spus că dacă va juca la fel, cu dăruire, FCSB va câştiga Liga I cu 15 puncte avans.

"E dezamăgire pentru că am primit gol în minutul 89. Trebuia să plimbe mingea încă 2-3 minute şi gata. A ieşit cornerul ăla, dar nu am ce să le reproşez, atitudinea şi valorea echipei s-au văzut. Ei au jucat din ambiţie, au făcut un meci frumos. Nu am ce să reproşez echipei. Ce să facem dacă am primit patru goluri în două meciuri, eu am spus că îmi place echipa, jocul, şi nu vreau să mai îmbunătăţim. S-a simţit lipsa şi lui Pintilii, pentru că primele două goluri le-am primit tot acolo pe mijlocaşii centrali. Cei de la Dinamo şi-au dat viaţa azi, a ieşit untul din ei", a declarat Becali la finalul meciului de pe Arena Naţională.

El consideră că FCSB va câştiga campionatul cu o diferenţă de 15 puncte, dacă va juca la fel ca în meciul cu Dinamo, cu dăruire. "E foarte bine, pe mine mă interesează joi, mă interesează 2-0 cu Rudar, mă interesează Europa League şi dacă mai apare altceva e treaba lor, dar e abia a doua etapă, eu am încredere în echipa asta, o să vedeţi, nu am ce să critic, pot critica doar lipsa de maturitate.  O echipă mare asta face, nouă ne-a lipsit experienţa, trebuia să plimbăm, nu să avem corner în minutul 89. Cum să nu fie Dinamp echipă de play-off? E Steaua, CFR, Craiova, Viitorul, şi Dinamo e a cincea. Mai pot fi Botoşani şi Iaşi. Eu zic că dacă vom juca aşa, vom câştiga campionatul la 15 puncte diferenţă, dar dacă jucăm aşa, cu dăruire".

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare