Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, gata să renunţe la Budescu: "Îi dau banii băiatului şi cu asta basta, la revedere!"

Becali, gata să renunţe la Budescu: "Îi dau banii băiatului şi cu asta basta, la revedere!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit, la întâlnirea cu jurnaliştii de la palatul său din Aleea Alexandru, printre altele, şi despre situaţia lui Constantin Budescu (32 de ani). "Budi" l-a supărat pe Becali la meciul cu FC Voluntari (0-0, în Liga 1), iar patronul roş-albaştrilor s-a arătat dispus să renunţe la serviciile mijlocaşului cu gleznă fină.

Becali, gata să renunţe la Budescu: "Îi dau banii băiatului şi cu asta basta, la revedere!"

Constantin Budescu l-a supărat pe Gigi Becali după evoluţia din meciul cu FC Voluntari, echipă care a reuşit să scoată un egal cu roş-albaştri, 0-0 în Ilfov. Becali s-a supărat pe Budescu, despre care consideră că a jucat "la mişto" pentru că a lovit mingea de multe ori cu exteriorul.

Ca atare, Becali e gata să renunţe la serviciile mijlocaşului, pe care-l consideră "prietenul meu". Omul de afaceri e gata să-i achite contractul lui "Budi" şi să-l lase să plece: "Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep... Este prietenul meu. Asta nu înseamnă că vii la FCSB... atunci să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere. Bă, nu-i problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta", a spus Gigi Becali.

Budescu, aşteptat cu braţele deschise de Marius Şumudică

Marius Şumudică îl vrea pe Budescu în Turcia, la Yeni Malatyaspor, dar doar liber de contract, pentru că turcii nu pot plăti sume de transfer pe jucători. Budescu a semnat cu FCSB în septembrie, liber de contract.

"Este un jucător care mă interesează. Este un jucător cu care am colaborat foarte bine şi un jucător care mă intersează, dar fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim sume de transfer. Dar Budescu este un jucător cu care eu am făcut performanţă şi care m-a ajutat dacă eu am fost într-un moment greu, dacă el este într-un moment greu cred că trebuie să îl ajut şi atunci voi face din tot sufletul acest lucru", a declarat Şumudică, vineri seară.

Constantin Budescu a jucat 327 de minute în şapte meciuri din toate competiţiile la FCSB, timp în care marcat o dată.

Afla mai multe despre: budescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare