Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali i-a decis soarta lui Billel Omrani! Ce se întâmplă cu fostul atacant de CFR: ”Trebuie să înţeleagă că aici nu este dormitor, ci război!”

Becali i-a decis soarta lui Billel Omrani! Ce se întâmplă cu fostul atacant de CFR: ”Trebuie să înţeleagă că aici nu este dormitor, ci război!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre Billel Omrani. Atacantul adus în toamna trecută nu l-a convins pe patron până acum, dar este dispus să îi mai acorde o şansă până la vară.

Omrani a fost jucătorul celor de la CFR Cluj timp de şase sezoane (2016-2022), dar în vara acestui an a decis să se alăture FCSB, din postura de jucător liber de contract.

Fotbalistul este de luni bune la FCSB, dar nu pare că s-a integrat până acum. Mai mult decât atât, jucătorul se bate pentru postul de atacant cu Compagno, care este cel mai în formă atacant din Superligă. 

În ultimul meci din Superligă, cu FC Botoşani,  atacantul a fost lăsat pe banca de rezerve, după ce nu confirmase în partida precedenă. Chiar dacă nu nu a convins în acest sezon, Becali are de gând să îi mai ofere o şansă. 

Patronul de la FCSB a recunoscut că vrea să îl mai ţină până în vara următoare, deoarece jucătorul nu se află în forma fizică optimă. 

”Omrani, la primele atingeri din meci este indolent şi doarme pe teren. Eu, Becali, te simt că dormi pe teren. Toţi jucătorii care vin la FCSB trebuie să înţeleagă că aici nu este dormitor, ci război. Asta trebuie să ştie toată lumea.

De ce să îl las să plece? Nu este refăcut complet. Stai să mă ajute. Are contract până în vară. Din vară, dacă vreau, mai fac contract pe încă doi ani. La ce arată acum, nu m-a convins că merită”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-billel omrani 

viewscnt
Articole similare