Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali i-a găsit înlocuitorul perfect lui Gnohere! E atacant şi vrea la FCSB: "Am fost deja contactat!"

Becali i-a găsit înlocuitorul perfect lui Gnohere! E atacant şi vrea la FCSB: "Am fost deja contactat!"

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a marcat din nou pentru FCSB şi a ajuns la cota 7 în Liga I. Deşi francezul este golgheterul echipei, patronul vicecampioanei vrea să-l vândă pe atacant în pauza de iarnă.

Harlem Gnohere a marcat deja 11 goluri pentru FCSB, în toate competiţiile, în acest sezon, astfel că, ofertele au început să curgă pentru atacantul roş-albaştrilor. Cele mai profitabile, cel puţin pentru bugetul vicecampioanei, vin din ţările arabe. Patronul celor de la FCSB vrea să-l vândă pe Gnohere în pauză de iarnă şi i-a găsit deja un înlocuitor.

Cu două goluri marcate în nouă meciuri jucate în acest sezon din Liga I pentru AFC Hermannstadt, Ştefan Blănaru a intrat în atenţia oficialilor vicecampioanei. Atacantul a recunoscut, în direct la Telekom Sport, că este interesat de un eventual transfer la FCSB.

"Am discutat cu oamenii din presă, dar n-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Ce-i drept, m-a contactat un impresar care mi-a spus de interesul celor de la Steaua. Vă daţi seama că îmi surâde ideea să merg la Steaua, dar eu mai am de jucat la Sibiu. Sper să-şi atingă obiectivul, apoi vom vedea ce se va întâmplat" , a declarat Ştefan Blănaru pentru Telekom Sport.

În vârstă de 29 de ani, Blănaru este cotat, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, la suma de 250 de mii de euro. În trecut, atacantul a mai evoluat la ASU Poli Timişoara, Giarmata, Ripensia Timişoara, Luceafărul Oradea, CS Osorhei şi Naţional Sebiş.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1becaliblanarugnohere 

viewscnt
Articole similare