Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali i-a oferit 15.000 de euro pe lună, dar Dan Petrescu i-a făcut o promisiune care l-a dat pe spate. Război total între FCSB şi CFR pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Becali i-a oferit 15.000 de euro pe lună, dar Dan Petrescu i-a făcut o promisiune care l-a dat pe spate. Război total între FCSB şi CFR pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Superliga

Comentarii

Astra a rămas fără unul dintre cei mai buni jucători, Mihai Butean, care a rămas liber de contract după ce n-a fost plătit timp de mai multe luni. Dan Aleax spune că a ştiut încă de la început despre situaţia în care se afla jucătorul de 22 de ani. Butean este curtat acum intens de CFR Cluj şi FCSB, dar prima pare să fie favorită.

Situaţia financiară delicată de la Astra a dus la o pierdere importantă. Mihai Butean n-a fost plătit timp de mai multe luni, şi-a depus memoriu şi a fost declarat liber de contract. Alexa s-a resemnat însă cu situaţia: ”(Butean unde va merge?) Nu ştiu nimic. Ştiam situaţia lui Butean încă de la început. Îşi depusese memoriu deja, a fost declarat jucător liber... acuma nu ştiu unde va merge”, a declarat Dan Alexa.

Butean, curtat de CFR Cluj şi FCSB

Cotat la un milion de euro, Mihai Butean nu duce lipsă de oferte. Mai ales că acum este liber de contract. Gigi Becali l-a contactat deja pe impresarul jucătorului şi a promis că-i va plăti un salariu lunar de 15.000 de euro. Însă FCSB are o concurenţă serioasă în rivala CFR Cluj, care pare că are prima şansă.

De altfel, Dan Petrescu a recunoscut că şi-l doreşte foarte mult: ”E un jucător foarte bun. Mie mi-a plăcut mult de tot anul trecut. Rămâne de văzut. Imediat după ce vorbesc cu voi o să aflu mai multe. Butean este un jucător care mă interesează”, a spus Dan Petrescu.

Din câte se pare, Dan Petrescu a reuşit să-l convingă pe Butean cu un discurs în care i-a promis că va beneficia de toată încrederea sa şi că-l va ajuta să se transforme într-unul dintre cei mai buni jucători români.

Afla mai multe despre: mihai butean 

viewscnt
Articole similare