Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Becali, ieşiţi, vă rog, că aici este multă presiune". Antrenorul care l-a înfruntat în vestiar pe finanţatorul FCSB: "Ce faci, mă dai afară?"

"Becali, ieşiţi, vă rog, că aici este multă presiune". Antrenorul care l-a înfruntat în vestiar pe finanţatorul FCSB: "Ce faci, mă dai afară?"

FCSB

Comentarii

Cristiano Bergodi a vorbit, la peste un deceniu de când a fost dat afară de la FCSB, despre episodul petrecut cu Gigi Becali în vestiarul echipei. Italianul a explicat cum omul de afaceri a intrat printre jucători, nervos fiind.

Ce i-a spus Cristiano Bergodi lui Gigi Becali în confruntarea din vestiar

Tehnicianul italian a antrenat-o pe FCSB doar două luni, în perioada iulie – septembrie 2009. Bergodi regretă că nu a rămas la echipă, întrucât simte că ar fi obţinut rezultate bune. Totul s-a terminat, după ce a încercat să-i scape pe jucători de furia lui Gigi Becali. 

"(râde) Când el a intrat, eu m-am aşezat pe bancă, în vestiar. A vorbit, a vorbit, şi la un moment dat s-a enervat pe jucătorii tineri, era Ovidiu Ionescu, era Onicaş, a început să le reproşeze. Şi atunci acolo m-am enervat un pic, înţelegi, pentru că nu trebuia, şi aşa era presiune. Am mers spre el, i-am pus mâna pe umăr, dar civilizat, încet, şi i-am zis: ”Becali, ieşiţi, vă rog, că aici este multă presiune”. S-a oprit brusc şi mi-a zis: ”Ce faci, mă dai afară?”. Dar n-am făcut aşa, cum zicea el, ca un gladiator roman… Hahaha. Normal că s-a enervat şi după meci m-a dat afară. Dar păcat, că şi atunci eram în grupele Europa League, şi fără să investească bani mulţi, aveam mulţi tineri, dacă-ţi aduci aminte, Ovidiu Ionescu, Ochiroşii, în campionat eram pe 3, abia începuse, puteam să facem multe atunci. Şi ştii ceva? Până să fie episodul din vestiar, eu am avut o relaţie foarte-foarte bună cu patronul, nu m-a sunat niciodată…

(n.r. - Nu v-a sunat niciodată pe bancă?) Nu, nu, nu. Bine, poate l-o fi sunat pe Mache, dar eu nu ştiu. Chiar nu s-a amestecat. Aveam o relaţie bună, păcat de orgoliu, că dacă n-avea orgoliul ăla, puteam să muncim în continuare împreună şi chiar aveam o perspectivă bună, echipă tânără", a declarat Cristiano Bergodi pentru Playsport.ro

În prezent, Bergodi e liber de contract, după ce s-a luptat pentru titlul Ligii 1 cu CFR Cluj de pe banca Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodigigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare