Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îi DUBLEAZĂ salariul lui Nemec ca să vină la FCSB. Ultima ofertă făcută şi ce se întâmplă cu Teixeira

Becali îi DUBLEAZĂ salariul lui Nemec ca să vină la FCSB. Ultima ofertă făcută şi ce se întâmplă cu Teixeira

Superliga

Comentarii

FCSB nu a renunţat la ideea transferului lui Adam Nemec, iar patronul Gigi Becali a anunţat că ultima sa ofertă pentru slovacul rămas liber de contract după despărţirea de Dinamo este de 15.000 de euro pe lună, adică mai mult decât dublu faţă de cât încasa în Ştefan cel Mare.

Becali e încrezător că Nemec îi va accepta oferta şi spune că e pe punctul de a ajunge la o înţelegere şi cu Filipe Teixeira pentru prelungirea contractului. Patronul FCSB e dispus să-i ofere lui Teixeira un salariu egal cu cel încasat până acum, 20.000 de euro, însă vrea ca înţelegerea să fie pe doar şase luni, cu posibilitatea de a fi prelungită, dacă FCSB va ajunge în grupele Europa League.

Teixeira va împlini 38 de ani în octombrie, iar Becali nu e convins că acesta va mai face faţă din punct de vedere fizic.

"De un atacant am nevoie. Am vorbit cu Teixeira, cred că o să-l ţinem. I-am făcut o ofertă: să rămână cu 20.000 de euro, salariul pe care îl are acum, dar pentru 6 luni. Dacă ne calificam, se prelungeşte automat contractul. Dacă nu ne calificăm, ne despărţim. Am discutat doar cu Nemec, i-am facut o oferta. Eu cred că o sa o accepte, poate mai aşteaptă şi alte oferte. De la 7.000 la 15.000 ar creşte" a spus Gigi Becali la Pro X.
 

Afla mai multe despre: nemecbecalifcsbdinamoteixeiratransfer 

viewscnt
Articole similare