Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îi face toate poftele lui Vintilă! Primul transfer pe care FCSB îl face în iarnă

Becali îi face toate poftele lui Vintilă! Primul transfer pe care FCSB îl face în iarnă galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are încredere tot mai mare în Bogdan Argeş Vintilă şi este hotărât să îi facă toate poftele antrenorului de la FCSB. Latifundiarul din Pipera pregăteşte primul transfer din iarnă la gruparea "roş-albastră".

Gigi Becali a negociat marţi transferul lui Boubacar Fofana de la Gaz Metan Mediaş, potrivit Fanatik. Gaz Metan Mediaş vrea 250.000 de euro pentru mijlocaşul în vârstă de 29 de ani, însă finanţatorul de la FCSB ar dori să plătească şi mai puţin pentru fotbalistul de la Mediaş. 

Contractul lui Fofana expiră în vară, aşa că FCSB l-ar putea lua liber de contract, însă Becali doreşte să îl aducă sub comanda lui Vintilă încă din iarnă, pentru a îl ajuta pe tehnician să îşi îndeplinească obiectivul şi să readucă FCSB pe primul loc în Liga 1. 

Becali e dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Mutări importante la FCSB

Gigi Becali pregăteşte intens campania de transferuri din iarna acestui an şi speră ca în partea a doua a sezonului să micşoreze handicapul pe care FCSB îl are în acest moment faţă de liderul CFR Cluj (10 puncte). Astfel, patronul roş-albaştrilor a demarat deja negocierile cu oficialii medieşeni pentru transferurile a doi dintre cei mai buni jucători din Liga I.

"Cred că o să îl iau pe Dumitru, dar nu este atacant. Mie îmi place celălalt de la Gaz Metan, care nu e atacant. Mijlocaş... Mijlocaşul ăla înalt, nu ştiu cum îl cheamă, e de culoare neagră. Fofana. Mie îmi place, e fotbalist adevărat, ţine mingea la picior, nu are nicio teamă, nu pierde mingi. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingi. Trebuie să-l luăm şi pe Cardoso, că ăla e român, normal că trebuie să-l luăm. Am pus ochii pe el, dar şi Fofana îmi place" , a recunoscut Becali la Pro X.

  • 600 de mii de euro este cota lui Boubacar Fofana, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 450 de mii de euro valorează Nicolao Dumitru Cardoso pe transfermarkt.com


Dumitru Cardoso în perioada în care juca pentru Napoli 

Nicolao Dumitru Cardoso, în vârstă de 27 ani, are dublă cetăţenie, italiană şi română, şi a semnat în vară un contract pe două sezoane cu Gaz Metan mediaş. Dumitru Cardoso s-a născut în Suedia, iar tatăl său este un român care s-a stabilit ulterior în Italia.

Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu Napoli la doar 18 ani şi a evoluat la mai multe echipe din Italia, Anglia şi Spania, dar şi la naţionalele de tineret ale Italiei sub 19 şi sub 20 ani.

Boubacar Fofana, în vârstă de 29 de ani, din Guineea, a venit la Mediaş în vara anului 2018, după ce a jucat la Moreirense, în Portugalia. Contractul său expiră la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: fcsbfofanabecali 

viewscnt
Articole similare