Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îl atacă violent pe Burleanu, după ce FRF n-a vrut să amâne meciul Cupa României: ”E tiranie”. FCSB nu voia să se prezinte

Becali îl atacă violent pe Burleanu, după ce FRF n-a vrut să amâne meciul Cupa României: ”E tiranie”. FCSB nu voia să se prezinte

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut scandal uriaş după ce FRF a refuzat să amâne meciul FCSB-ului din Cupa României. Se anunţă vreme rea la Sibiu, pentru meciul Hermannstadt - FCSB, iar steliştii ar fi vrut ca partida să fie amânată.

Numai că oficialii roş-albaştrilor s-au lovit de refuzul Federaţiei atunci când au cerut ca meciul cu Hermannstadt să nu se dispute.

"Nu ştiu cum se va desfăşura meciul cu Sibiu. Trebuia să-l amânăm, nu vrea Burleanu. I-am zis lui Argăseală că nu ne prezentăm şi luăm 3-0. Mi-a răspuns că o să desconsiderăm competiţia. Ok, mergem cu copiii. Cică nu, că iar desconsiderăm cupa. I-am zis lui MM şi lui Argăseală: cine vrea să joace, joacă. Cine nu vrea, nu vrea. Faceţi echipa cum ştiţi, cum puteţi. Mircea Sandu a stat mulţi ani la FRF, a vrut să stăpânească, dar a avut nişte limite. Burleanu a stat 2-3 ani şi vrea să ne stăpânească el pe noi.

Măi, Burleanule, nu poţi să-mi stăpâneşti nici măcar o unghie. Am ajuns la mâna lui Felix Grigore. Steaua a ajuns la mâna lui Felix Grigore, aşa a ajuns fotbalul romanesc. De aia nu se amână meciul cu Sibiu că nu vrea Felix Grigore. Sandu te ajuta, rezolvai. Nu era tirania asta de acum. Sper să scăpăm de Burleanu! Cred că scăpăm de el", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadtgigi becali 

viewscnt
Articole similare