Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îl plătea regeşte, dar 6 luni nimeni n-a vrut să-l ia şi abia acum şi-a găsit echipă. Cu cine a semnat jucătorul cotat de Dragomir la 10 milioane de euro

Becali îl plătea regeşte, dar 6 luni nimeni n-a vrut să-l ia şi abia acum şi-a găsit echipă. Cu cine a semnat jucătorul cotat de Dragomir la 10 milioane de eurogalerie foto

Campionate

Comentarii

Jean Sony Alcenat, fost jucător la Petrolul şi FCSB, a semnat Ventsplis FK - Letonia. Fundaşul haitian era liber de contract încă din vară, când s-a despărţit de Feirense.

Alcenat a reuşit să-şi găsească un nou angajament după ce a stat jumătate de an pe margine. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a semnat cu Ventsplis FK, echipă care a terminat campionatul pe locul secund. Fostul jucător al Petrolului şi FCSB-ului a venit din postura de jucător liber de contract, după ce în iulie s-a despărţit de Feirense.



În vârstă de 33 de ani, Alcenat joacă fundaş dreapta şi a ajuns în România în 2012, când a semnat cu Petrolul. Ulterior, a mai jucat pentru FCSB, FC Voluntari şi Feirense. Alcenat are 65 de selecţii pentru naţionala din Haiti, pentru care a marcat de 7 ori.



Alcenat a făcut o impresie foarte bună la Petrolul, fapt care l-a făcut pe Dumitru Dragomir să afirme: ”Un fotbalist de zece milioane de euro, cu nişte calităţi cum rar am văzut la alţi fundaşi din lume”.

A semnat apoi cu FCSB, spre bucuria lui Gigi Becali, care i-a oferit un salariu lunar de 18.000 de euro. N-a confirmat însă şi patronul FCSB a făcut mari eforturi să scape de el.

Afla mai multe despre: jean sony alcenatfcsbventsplis fk 

viewscnt
Articole similare