Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îl salvează din nou pe Dică! Cine este fotbalistul pentru care FCSB face eforturi financiare uriaşe! Are şi o variantă bună de rezervă

Becali îl salvează din nou pe Dică! Cine este fotbalistul pentru care FCSB face eforturi financiare uriaşe! Are şi o variantă bună de rezervă

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme uriaşe înainte de startul noului sezon într-un compartiment pe care l-a acoperit cu greu şi în anii trecuţi. Gigi Becali e gata să intervină şi să facă un efort financiar important pentru a-i uşura munca lui Nicolae Dică.

Denis Alibec a fost exclus din lot şi nu va mai juca la FCSB, indiferent dacă îşi va găsi sau nu o nouă echipă, în timp ce Harlem Gnohere s-a operat şi va rata o bună perioadă din pregătirea de vară.

În aceste condiţii, FCSB a rămas descoperită la nivelul atacanţilor, iar Gigi Becali e hotărât să rezolve cât mai rapid această problemă, mai ales că echipa a plecat deja în primul cantonament, la Braşov.

Roş-albaştrii insistă pentru transferul lui Adam Nemec, iar pentru asta au făcut o ofertă care depăşeşte plafonul salarial impus de Becali. Dacă, la început, negocierile s-au oprit la 15.000 de euro pe lună în dreptul salariului, Becali a anunţat că e dispus să-i plătească fostului vârf de la Dinamo chiar şi 20.000 de euro/lunar.

Atacantul încă ezită să dea un răspuns concret, preferând să mai aştepte şi alte oferte care s-ar putea să fie mult mai avantajoase.

NU A ABANDONAT PISTA OMRANI

Dacă nu va primi un răspuns pozitiv de la Nemec, Becali e hotărât să revină pe o pistă mai veche: transferul lui Omrani. Fotbalistul e într-un conflict cu CFR Cluj, club pe care îl acuză că i-ar fi falsificat semnătura, iar dacă lucrurile nu se vor rezolva, atunci atacantul ar putea da curs ofertei de la FCSB.

Rămâne de văzut dacă Becali va fi dispus să ofere şi o sumă de bani pentru Omrani, dacă se dovedeşte că fotbalistul e încă sub contract cu noua campioană a României.

Afla mai multe despre: fcsbbecalitransferurinemecomrani 

viewscnt
Articole similare