Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, impresionat de Teixeira: ”A calificat FCSB în primăvara europeană. Îi prelungesc!”

Becali, impresionat de Teixeira: ”A calificat FCSB în primăvara europeană. Îi prelungesc!”

FCSB

Comentarii

Urmează pauza competiţională, prilejuită de jocurile echipelor naţionale. În acest ”răgaz”, patronul FCSB are de gând să prelungeacă înţelegerea unui jucător important al echipei.

Filipe Teixeira are câteva luni de când a semnat cu FCSB, iar lusitanul a impresionat, jucand un fotbal de calitate, în ciuda celor 37 de ani, vârstă la care mulţi fotbalişti au deja un an sau doi decând s-au retras. Mijlocaşul va semna prelungirea contractului în iarnă, pentru încă un an. Aşadar, Teiixeira va rămâne la FCSB până aproape de 39 de ani!

”Da este adevărat. Vreau să-i arăt că apreciez tot ce a făcut pentru Steaua şi că a calificat-o în primăvara europeană. O să-i prelungesc contractul pe încă un sezon. Nu o să-i măresc salariul, o să rămână acelaşi ca până acum. Sunt foarte mulţumit de el şi a ajutat Steaua să ajungă unde a ajuns. În scurt timp o să îi prelungesc, ce dacă are 37 de ani”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

150.000 de euro este cota de piaţă a lui Teixeira. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Felgueiras, FC Istres, PSG, Leiria, Coimbra, West Bromwich Albion, Barnsley FC, Metalurg Donetsk, FC Braşov, Rapid Bucureşti, Al Shaab, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becaliteixeira 

viewscnt
Articole similare