Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, în lacrimi după calificarea în play-off-ul Europa League: "A fost numai dragostea lui Dumnezeu faţă de mine". Jucătorul pe care nu-l poate ierta

Becali, în lacrimi după calificarea în play-off-ul Europa League: "A fost numai dragostea lui Dumnezeu faţă de mine". Jucătorul pe care nu-l poate ierta

UEFA Europa League

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, a fost dezamăgit de jocul formaţiei sale, în ciuda calificării în play-off-ul Europa League.

"Emoţii foarte mari, acum eu pot să vorbesc orice şi să spun orice. În seara asta cred că toată lumea trebuie să înţeleagă că numai Dumnezeu face. Am plâns de bucurie că am zis cât de mult poate să mă iubească, să mă califice în minutul 93. Eu vă spun, a fost numai dragostea lui Dumnezeu faţă de mine aici.

N-avem echipă mare. Nu avem. Nu avem echipă de bărbaţi adevăraţi cu care să jucăm competiţii mari. Deci, echipă mare nu suntem. Ce să le fac eu, să le dau eu bărbăţia mea? Aşa sunt născuţi. Ce pot să-i fac eu lui Tănase? Pot să-i fac eu ceva?", a spus Gigi Becali la ieşirea din stadion.

Formaţia FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Hajduk Split, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, partidă la care Harlem Gnohere a marcat ultimul gol în minutul 90+3. În tur, scorul a fost 0-0.

În play-off, FCSB va întâlni Rapid Viena, echipa lui Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: becalicalificareeuropa league 

viewscnt
Articole similare