Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali încearcă să facă pace cu Hagi! Mesajul trimis "Regelui" de ziua lui şi urarea publică: "Sunt un om foarte simplu!"

Becali încearcă să facă pace cu Hagi! Mesajul trimis "Regelui" de ziua lui şi urarea publică: "Sunt un om foarte simplu!"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi nu a mai vorbit cu finul său, Gigi Becali, după scandalul din finalul sezonului trecut, când FCSB a încercat să obţină la TAS titlul câştigat pe teren de Viitorul, contestând un pasaj din regulamentul Ligii 1, iar patronul roş-albaştrilor face o nouă tentativă de împăcare.

Astăzi, Hagi împlineşte 53 de ani, iar Becali a dezvăluit că-i va transmite acestuia un mesaj cu urări, în speranţa că fostul lider al Generaţiei de Aur îi va răspunde.

"Şi public şi privat! Public îi doresc pentru ce i-ar plăcea mult, ca Ianis să fie mare fotbalist. Mai mare bucurie n-ar avea. Asta public. După aia o să-i dau un mesaj de la mulţi ani şi atât. Sunt un om foarte simplu, nu sunt un om complicat", a declarat Gigi Becali la ProX.

Îl vrea pe Ianis!

Finanţatorul FCSB îi mai transmite lui Hagi că va trebui să-l lase pe Ianis Hagi să se transfere la echipa sa, dacă îşi doreşte ca mijlocaşul să ajungă la un club mare al Europei.

"(Ianis Hagi) nu poate să se ducă la echipă mare, dacă nu trece pe la Steaua. La Fiorentina, Bilbao se poate. Dar la Real, Barcelona, astea, nu se poate decât dacă treci pe la Steaua. Nu vreau să îl supăr şi mai tare, să nu îmi mai răspundă nici la mesaj... S-a gândit la tâmpenia aia", a mai spus patronul FCSB.

Afla mai multe despre: hagibecaliurarisms 

viewscnt
Articole similare