Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali începe asaltul pentru Liga Campionilor! FCSB face transferuri uriaşe în această vară! Cine sunt fotbaliştii doriţi de stelişti

Becali începe asaltul pentru Liga Campionilor! FCSB face transferuri uriaşe în această vară! Cine sunt fotbaliştii doriţi de stelişti

FCSB

Comentarii

FCSB este pe primul loc în playoff-ul Ligii I, iar Gigi Becali deja gândeşte strategia pentru sezonul viitor. Chiar dacă totul depinde de câştigarea titlului, finanţatorul roş-albaştrilor şi-a ales deja jucătorii pe care îi doreşte la echipă.

La capitolul plecări, situaţia este cât se poate de clară la FCSB. Larie e ”pa” chiar dacă Dică încă îl ţine în lot pentru finalul sezonului, Artur Jorge va reveni în Portugalia, iar din fotbaliştii împrumutaţi acum de FCSB la alte echipe doar Daniel Benzar pare să aibă şanse de a fi păstrat în lotul steliştilor.

Situaţia devine însă foarte interesantă în zona ”sosirilor”. Becali merge all-in pentru câştigarea campionatului, iar calificarea în Liga Campionilor îl obligă la investiţii importante. Olimpiu Moruţan e deja acontat, iar ofensiva va fi întărită şi cu Andrei Burlacu, de la Universitatea Craiova. Chiar dacă relaţiile cu Ştiinţa nu sunt tocmai bune, după transferul cu scandal al lui Andrei Vlad, atacantul ”leilor” nu pare să fie pe placul lui Devis Mangia.

Burlacu este cotat la 500.000 de euro, iar Becali a început deja tatonările şi i-a anunţat pe olteni că e gata să dea un milion de euro pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani.

Nici defensiva nu este neglijată la FCSB. Roş-albaştrii l-au ochit pe Tudor Băluţă, de la Viitorul, iar Becali pare convins că este omul perfect pentru a betona apărarea. Mai mult, fotbalistul poate juca fără probleme şi ca mijlocaş la închidere, aşa că steliştii ar putea rezolva două probleme. Relaţiile cu Hagi sunt perfecte, iar mutarea are şanse importante de reuşită.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferurifcsbmorutanburlacubaluta,  

viewscnt
Articole similare